Hunbrony Fórum: Egyedi pónis cuccok - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
 • (19 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »

Egyedi pónis cuccok Minden választékban

#1 Felhasználó nem aktív   EnormousMac 

 • Anomén
 • Csoport: Adminok
 • Hozzászólás: 147
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Bronyville

Elküldve: 02 január 2012 - 10:59

Az eredeti téma utolsó hozzászólásai lettek átmásolva.

FallingStar
Most találkoztam G4es Apple Bloom + Sweetie Belle (+ kredenc) csomaggal... És basszus, elég aranyos és korrekt... lenne, de könyörgöm, Apple Bloom kapott egy adag hosszú és szőke hajat. -.-

Leaderothala
O.O
-_-"


FallingStar
De tényleg dühítő, hogy egy hajszálra vannak a korrekt figurától... Miért kell ilyen teljesen nyilvánvaló dolgon elbaxni?

Groovebird
Gondolom, nem nagyon izgatja őket. A célközönség ( kislányok) nem fog problémát csinálni hogy nem 100%-os a hasonlóság.
A brony-k is megveszik. Sztem itt is sokmindenkinek van otthon, ha más nem, bliszteres kicsi póni. Az már nettó haszon, hisz' olan vette, aki amúgy lehet, sosem vett volna ezelőtt MLP figurát.

vadooc
Biztos hogy szőke és nem világos rózsaszín? Hol láttad? Tuti hogy megveszem magamnak. ;) Ezt a ritkaságot nem hagyhatom ki. ->
"NOTE: Fun at the Fair packages say "Apple Bloom & Sweetie Belle", however early releases of the set included Scootaloo instead of Apple Bloom. It appears Hasbro recognized this mispackaging and corrected it."

Prince Terra
Hát ez eléggé szánalmas üzletpolitika. Nem sokat tudhatnak az üzletről azok, akik ott a Hasbro irodáiban ülnek, és még kevesebbet a rajongók igényeiről.
szerintem csak szerencséjük volt hogy sikerült egy normális műsort összehozni. Félő, hogy ez a felfogás részükről nem a legmegfelelőbb irányba fogja terelni
a sorozatot...

Thorin
Azért ne mindenért őket piszkáljuk, részben a terjesztők is felelősek, mivel így veszik át (és ők kb nem is hallottak a brony-król).
Valamely Hasbro-s csóka írta egy levélre (persze névtelenül), hogy tőlük lehetett volna fehér is Celestia, de terjesztők még mindig a kislány=rózsaszín szinten állnak, így kérik a cuccokat és így adják el (vagy nem).
Ettől még persze lehetne jobb a felhozatal, de épp most jött ki a jelentés, betegre keresik magukat így is (mivel a jelen formában is veszi a brony társadalom)

vadooc
Szerintem meg pont hogy jó üzletpolitika! Én egy kiadónál dolgoztam (jelenleg GYES-en vok) és nagyon jól tudom hogy csak a rajongókra nem lehet alapozni, mert akkor egy cég csődbe menne!
Azt se felejtsük el, hogy nem a sorozatból készültek a figurák, hanem pont fordítva! Azért készült a sorozat, hogy népszerűsítse a figurákat. Ergó ha rosszul fogynak a figurák vagy nem az elvártaknak, akkor lehúzhatja a rolót a sorozat is. Ez oda-vissza működik. Lehet felhúzni az orrot és páváskodni, hogy jujj a bronyk igényeit figyelembe se veszik, de ez gyerekeknek szól, ők a célközönség a bronyk pedig egy pozitív mellékág. Ráadásul még ha ki is elégítenék a bronyk igényeit, akkor is csak kb 30-40% akik valóban meg is vennék a figurát, mert általában csak a szájuk nagy (ez minden területen így van, nem csak póniknál). Akkor jönnének a kifogásokkal hogy drága, szüleimmel élek nincs elég pénzem, főiskolára járok meg kell élnem mellette, bulira kell a pénz jobban, gyerekem van drága a pelus + kaja stb... Emellett kevesebb gyerek is venné meg, mert nem "rózsaszín vagy csilli-villi". Nem éri meg egy cégnek mindez!
Úgy gondolom hogy a legjobb megoldás az lenne ha főként a gyerekekre alapoznának, de mellettük a bronykat sem hanyagolnák el és pár figura nekik is kijönne, akár limitáltan. De mint tudjuk a limitált = drágább verzió... Kérdés, hogy ez mennyire érné meg? Tényleg megvennétek a Celestiát + Luna csomagot, ha mondjuk 5.000Ft lenne. de ezért cserébe "sorozathű" is?? Mert bizony az hogy kevesebbet "nyomnak" belőle, egyenlő a nagyobb előállítási költséggel, amit a vevőknek kell kifizetni!


Groovebird
Ne a magyarországi viszonyokkal számolj. Egy limitált szériás, sorozathű gyári figuráért súlyos pénzeket adnának az USA beli rajongók. Itt valószínűleg megfizethetelen lenne. Nézd meg az Ebay-en, mennyiért mennek el a kevésbé jól sikerült customizálások is.

Prince Terra
Azért szerintem a célosztály is igényli a sorozat hű termékeket. Én kiskoromban nagy Dragon Ball rajongó voltam (van is valahol még egy-két figurám a padláson)
és frászt kaptam volna ha teszem azt Songokut kék hajjal adták volna ki mert az fiúsabb mint a sárga, vagy ha Picolo nem zöld színű. Piccolo zöld, Songoku haja sárga, Princess Celestia meg fehér. Ezt látja a 8 éves kislány a sorozatban, és ha van egy kis igényesség is a mai fiatalokban, akkor ugyanilyen véleményen van, mint én akkor.

vadooc
Én értem amit mondasz, de nem globálisan nézem a dolgot. Azt látom hogy minden magyar fórumon sírnak a nagy fanok, hogy húúú de sz... De ha ide tolnák a képükbe kb 2-3szor annyiért a "sorozathűt" akkor nem vennék meg. Teljesen más az, amikor egy olyan ember panaszkodik, aki meg is venné. ld ebay, ahol jóval többet is adnak érte a külföldiek. Más az, amikor meg is venné az ember és úgy panaszkodik, meg más az, amikor csak panaszkodik, de ha lenne jobb akkor sem venné meg (nem akarja, nem tudja, tök mind1).
Arról nem is beszélve hogy egy kis plusz ráfordítással simán meg lehetne csinálni az eredetit. Amiből pedig nincs eredeti azt egy kicsit nagyobb ráfordítással. Festék, babahaj, nagyobb tű (vagy erre kialakított eszköz), aceton, némelyikhez agyag/süthető gyumra/makettező gyurma a kis kiegészítőkhöz (pl korona, szemüveg stb...). Nem is kell hozzá nagy kézügyesség, mivel maga a póniforma adott! (Nem úgy mint nálad, amikor te csinálod! Na az igazi meló!)
De azt is hozzátenném hogy kevésbé jó customot is láttam ebayen, amit már sokadszorra hirdet meg az illető és mégsem ment el neki, pedig a minőség-ár reális. Pontosabban devin láttam, hogy hirdeti ebayen.

vadooc
Azért nem biztos hogy annyira igényes a célközönség. Én arra emlékszek hogy amikor a nővérem hazahozta a Sailor moon képregényt annó ugráltam örömömben. És komolyan, ugráltam. Most megnézve a képregényt ratyi egy minőség volt akkor is és most is. De még most is úgy gondolom hogy "jó hogy volt", annak ellenére hogy milyen a minősége.
Tény, hogy egyetértek veletek hogy jobb lenne ha "sorozathűen" néznének ki a figurák, de ha nincs olyan akkor jó ez is. Persze az már megint más kérdés hogy jóval több figurát vennék meg, ha úgy is néznének ki, mint a sorozatban. Beletörődök hogy ez van, mivel úgysem tudok változtatni rajta. Persze vannak olyan dolgok az életben amin lehet változtatni, de ez speciel szerintem nem olyan.
Egyenlőre tele vagyok ötletekkel hogy mit kellene megvalósítani póniügyben, aztán majd kiderül hogy mi sül ki belőle.

Thorin
A rajongókra nem lehet alapozni azért vicce, révén elég sok ilyen termék is akad, igaz, többnyire előbb volt (több, mint népszerű) film, aztán eladni szánt szemét (ügye ismert, hogy ha a szarra ráírja valaki, hogy SW, akkor azt veszik az emberek).
Viszont a sorozathűség nem kerül hatalmas összegbe (lásd Celestia, fehéren is ugyanannyiba kerül, csak akkor megveszi a brony is, és nem hiszem, hogy kevesebb kislány venné), színhelyes figurák, netán a sorozat nevével egyező tartalom nem kerül semmibe, csak mégis megveszi a rajongó.
Nyilván, egy új forma nem olcsó, de azért nem olyan eget rengető összeg, hogy ne bírja kitermelni legalább a főbb figurákra. Vagy ha csinál egy plüsst, akkor annak a sörénye, hogy rendesen álljon és ne taraj legyen, ne kerül sokba (tán semennyibe sem, nem tudom), de nem jött össze.
És persze, el lehet készíteni ezekből a rendes figurát, de azért ez nem mindenkinek opció, mert se felszerelés, se tudás nincs hozzá esetleg.
A legszebb, hogy néha megy, csak azt valahogy nem tolják annyira, a kristály póni két darabja (Pinkie és Dash) tökéletesen egyezik a sorozatbelivel, alig lehet kapni pár USA boltba, máshova meg még nem is szállítottak belőle.

FallingStar
Vadooc, megértem, amit mondasz, de: ha minőséget kapnék, megvenném.

Tia
Ez olyan, mint mikor régebben Hannah Montana magazinhoz "ugyanolyan" paróka volt ajándékba, mint Hannah-é, csak éppenséggel tele volt rózsaszín meg fehér melírcsíkokkal, és épp azért nem vettem meg, mert nem olyan mint a sorozatban xD

Groovebird
Köszi. A gyári MLP figukra nehéz építkezni. Már az alapoknál el vannak rontva. nagyon sok energiát kéne belefektetni ahhoz képest, hogy elméletileg már van alap, amire építkezel. Szerintem akik a customokat veszik, igényesebbek lettek. Ez is egy piac, amit a customizálók fednek le (Hasbro alszik...) és mint olyan, telítődik vagy már telítődött= van választék=nehéz akármit eladni. Valószínűleg én is tenni fogok egy próbát az Ebayon. Persze erős hendikeppel indulok(magyar és nullás user).

Groovebird
Biztos hogy nem lenne drága egy új öntőforma. Nem gépsort kellene cserélniük, csak formákat. Egyszer kell csinálni egy mesterdarabot, az macerás, utánna meg öntőformát. Aztán lehetne tolni kifele ezerrel. De egészen biztos vagyok benne, hogy tudják mit és miért csinálnak. A Hasbro egy cég, ami a profitból él, tuti hogy felmérték a lehetőségeket, azért nem egy garázscég. Vagy amire még gondoltam...ugyanazok ülnek a kreatív osztályon akik már a G1-nél is ott voltak. Vaskalap. Krumpliorr. Mi? 2012 mindjárt. Ugyankérem.

Thorin
Annyira nem vagy vészes helyzetben, legrosszabb esetben mi fogjuk megvenni Bár valszeg a pénztárcák kereteit simán túllicitálják majd.

FallingStar
Az lehet, de mi nem ebayról rendeljük, hanem privátban zaklatjuk a művészurat. Sztem tedd be reklámnak az EQDs posztot magadról, mint referenciát.

Claw of Snowmane
Már létezik a 3D nyomtatás egy ideje. Vannak gyönyörű 3D minták, ők is meg tudják csinálni. Kinyomtatják, öntőformát belőle és kész. A forma ugyanannyiba kerül, bármi is van belenyomva, és azért azt is cserélni kell. Ráadásul, ha egy bronyknak szánt változatot nyomnak ki, annak nem kell beszélnie, se a fejét forgatni, semmi. Oridzsi Hasbro kollekció.


FallingStar
Mindfuck Canterlot + 2 db randompony. AKCIÓ! Vegye, vigye! Köszönjük, Tesco...


vadooc
Az hogy nem lehet alapozni CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a rajongókra tapasztalat, mivel én magam is ilyen téren dolgoztam. Természetesen elfogadom a te meglátásodat is, amennyiben ugyanúgy munkahelyeden tapasztaltad meg.
A SW az más tészta... Egy magyar fröccsöntött figuráért a külföldiek vagyonokat fizetnek ki. Hogy miért? Nem tudom. Annyit tudok mondani hogy az egyik ismerősöm külföldiekkel csere-berél és a sláger a hamisítvány. Ezért is azokat vadássza itthon.
De az egész lényege az hogy a Hasbro ismeri a játékpiacot, ezért is tud talpon maradni, mi meg csak találgatni és azt írni "szerintem". Úgy gondolom hogy egy nagy múltú cégről van szó, aki tudja mit miért csinál, több év tapasztalattal mögöttük! Nehogy már mi "kisemberek" mondjuk meg a tutit és ott a nagyok meg az überhülyék. Nekik az a lényeg hogy többet adjanak el a termékeikből és olyat gyártatnak le! Hidd el ha a fehérből kétszer annyi fogyna mint a rózsaszínből akkor olyan lenne!
Felszerelést nem nehéz szerezni, egyedül a babahaj a necces, de sok színes műhajat árulnak itt-ott (vatera, fodrászati bolt stb). A legkönnyebb olyan figurát készíteni (nemrég láttam devin), aminek az a lényege hogy az eredetit szétszeded, kiszeded a haját, összerakod és csinálsz neki süthető gyurmából sorozathű hajat. A süthető gyurma színes, így még a festéssel sem kell bajlódni. Nem kell nagy kézügyesség hozzá és nem is kerül sok időbe! Persze az már más kérdés hogy könnyebb megvenni egy kész terméket, minthogy alkosson az ember...
Az alkotás másik része a "hogyan" szokott lenni. Erre az a válaszom hogy a google és youtube a barátod, keress rá! Én értem hogy mit kell csinálni annak ellenére hogy soha nem tanultam angolul!

Azt se felejtsük el hogy a Hasbro hivatalosan gyártott egy fehér sablonpónit, pont a customosoknak. Tehát aki pénzes, az meg tudja venni és origi Hasbro customponyt csinálni. (-> külföld)


Groovebird:
Ebayen vigyázz. Én árultam ott ritka DB kártyákat és egy olasz jól megszívatott. Vissza kellett neki fizetnem a hétezer forintot. Hiába adtam fel ajánlva, a magyar posta semmi pontos információt nem tudott kiadni a tudakozványba, a srác pedig tagadta hogy megkapta. :S
Ettől függetlenül ismerek olyan embert aki árult ebayen, meg hallottam hogy az etsyn is vannak magyarok.


andriii
Új Blindbagek és TRIXIE!!!!!!!!
http://www.equestria...estria+Daily%29
Na de hogy elrontsam mindenki kedvét idézek EqD-ről:
" It's a recolored Rarity with Trixie's purple eyes and Cutie Mark. Oh well... Almost there Hasbro. "
Vagyis magyarul:
" Ez egy újraszínezett Rarity Trixie lila szemével és Cukijegyével. Oh értem... Megint itt járt a Hasbro. "

FallingStar
Nem baj. Akkor is. Kell.

Tia
TRIXIE!!!!!!!!!! Kellkellkell!! Mikor lehet már kapni Magyarországon? xD

FallingStar
Az egy dolog, HA bejön hozzánk, de legyen a blindbag-ekben elérhető Trix is, ne úgy, mint a fehér holló ritkaságú Flutter...

Tia
Na igen, meg az árára is kíváncsi leszek O.o

Groovebird
Nem hinném hogy drágább lesz mit az aktuálisak. Csak legyen. Én sem találtam Fluttershy-t azóta sem.

FallingStar
Groove, átfestesz egy RDt.

Groovebird
eegen. Azért vettem amúgy egyet, csak még nem jutottam el odáig.

Hubbera
Hogy haladsz Viszállyal Groove?

Groovebird
Hátöö...azzal még nem foglalkoztam. Igyekszem a abban a sorrendben csinálni ahogy beérkeztek az igények. Ami a taliig tutira kész lesz az jel pill: FallingStar, Rarity, Twilight Sparkle. Esetleg, talán-talán még egy Rainbow Dash. Nem merek többet ígérni, mert ha nem jön össze akkor az oltári égés lenne. Amúgy, van egy majdnem kész Discord fejem, de azt régebben csináltam.

FallingStar
Yay!
Must see.
0

#2 Felhasználó nem aktív   vadooc 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 63
 • Csatlakozott: 22-december 11

Elküldve: 04 január 2012 - 08:06

Ez a téma pontosan miről szól? Original figura vagy custom? Szerintem érdemes lenne kifejezetten custom topicot is nyitni és oda mehetnének a mindenféle "magad csináltad" cuccok.
0

#3 Felhasználó nem aktív   EnormousMac 

 • Anomén
 • Csoport: Adminok
 • Hozzászólás: 147
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Bronyville

Elküldve: 04 január 2012 - 08:40

Üzenet megtekintéseIdézés: vadooc - Dátum: 04 január 2012 - 08:06

Ez a téma pontosan miről szól? Original figura vagy custom? Szerintem érdemes lenne kifejezetten custom topicot is nyitni és oda mehetnének a mindenféle "magad csináltad" cuccok.


Ezért vannak az alfórumok. A Hunbrony general a fánon cuccok helye, szóval ide jönnek a saját készítésűek - rögtön bele is szerkesztek a téma címébe.
0

#4 Felhasználó nem aktív   vadooc 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 63
 • Csatlakozott: 22-december 11

Elküldve: 04 január 2012 - 08:51

Üzenet megtekintéseIdézés: EnormousMac - Dátum: 04 január 2012 - 08:40

Ezért vannak az alfórumok. A Hunbrony general a fánon cuccok helye, szóval ide jönnek a saját készítésűek - rögtön bele is szerkesztek a téma címébe.


Oké. Csak figurák jöhetnek ide? Mert amik az oldalon voltak (zsugorkás, egyedi póló) az is jöhetne ide. :)
0

#5 Felhasználó nem aktív   EnormousMac 

 • Anomén
 • Csoport: Adminok
 • Hozzászólás: 147
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Bronyville

Elküldve: 04 január 2012 - 09:00

Üzenet megtekintéseIdézés: vadooc - Dátum: 04 január 2012 - 08:51

Oké. Csak figurák jöhetnek ide?

Újabb változtatás.
0

#6 Felhasználó nem aktív   vadooc 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 63
 • Csatlakozott: 22-december 11

Elküldve: 04 január 2012 - 10:15

Üzenet megtekintéseIdézés: EnormousMac - Dátum: 04 január 2012 - 09:00

Újabb változtatás.


Kösziiii! Remélem mindenki beteszi ide a maga kis-nagy alkotását. :D
0

#7 Guest_FallingStar_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 06 január 2012 - 01:01

Üzenet megtekintéseIdézés: vadooc - Dátum: 04 január 2012 - 10:15

Kösziiii! Remélem mindenki beteszi ide a maga kis-nagy alkotását. :D


Summoning Groovebird.:D
0

#8 Felhasználó nem aktív   Moonshiner 

 • Law abiding citizen (especially §34)
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.185
 • Csatlakozott: 04-január 12

Elküldve: 06 január 2012 - 02:13

Üzenet megtekintéseIdézés: FallingStar - Dátum: 06 január 2012 - 01:01

Summoning Groovebird.:D


Én szintén.

Mester várjuk az újabb művet!
Derpa Derpa Herp Derp
0

#9 Felhasználó nem aktív   vadooc 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 63
 • Csatlakozott: 22-december 11

Elküldve: 06 január 2012 - 05:46

Groovebird műveit én is várom! :) Meg ha van újabb zsugorka vagy egyedi póló azt is szívesen megnézném.

Addig is egy félkész Luna custom tőlem. A kép elég nagy, így inkább csak linkelem:
custom nr 2
0

#10 Guest_FallingStar_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 06 január 2012 - 05:50

Üzenet megtekintéseIdézés: vadooc - Dátum: 06 január 2012 - 05:46

Groovebird műveit én is várom! :) Meg ha van újabb zsugorka vagy egyedi póló azt is szívesen megnézném.

Addig is egy félkész Luna custom tőlem. A kép elég nagy, így inkább csak linkelem:
custom nr 2


Pinkie Tiát fested át?:D Amúgy nagyon jól fest.:) Jobban, mint pinken.XD
0

#11 Felhasználó nem aktív   vadooc 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 63
 • Csatlakozott: 22-december 11

Elküldve: 06 január 2012 - 07:18

Üzenet megtekintéseIdézés: FallingStar - Dátum: 06 január 2012 - 05:50

Pinkie Tiát fested át?:D Amúgy nagyon jól fest.:) Jobban, mint pinken.XD


Igen, a pinket. XD

Nr. 1. project: Rainbow dash sörényének átalakítása. (az is félkész eddig)
Nr. 3. és Nr. 4. project: blind bag Luna és Celestia (szintúgy "csak" átfestés, mint a nagy Lunánál)
A fentiekbe már belekezdtem. Ezeken kívűl rengeteg terv szintű projectem van. 1-2nél már az alapfigura is be van szerezve, már csak foglalkozni kellene vele... ^^"
0

#12 Guest_FallingStar_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 06 január 2012 - 07:24

Üzenet megtekintéseIdézés: vadooc - Dátum: 06 január 2012 - 07:18

Igen, a pinket. XD

Nr. 1. project: Rainbow dash sörényének átalakítása. (az is félkész eddig)
Nr. 3. és Nr. 4. project: blind bag Luna és Celestia (szintúgy "csak" átfestés, mint a nagy Lunánál)
A fentiekbe már belekezdtem. Ezeken kívűl rengeteg terv szintű projectem van. 1-2nél már az alapfigura is be van szerezve, már csak foglalkozni kellene vele... ^^"


A többit is látni akarjuk, főleg RDt.:)
0

#13 Felhasználó nem aktív   Robbie Rotten 

 • Gázszerelő
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 5.459
 • Csatlakozott: 05-augusztus 12
 • Location:Felcsút

Elküldve: 17 szeptember 2012 - 06:15

kép

*ahem*

Nemrég érkezett meg egy afféle "rakjálösszepólótaztánrendeldmegjól" oldaltól a New Lunar Republic-os felsőm, fotót csináljak róla? :Đ
kép
0

#14 Felhasználó nem aktív   Nite 

 • Lyra fan
 • Csoport: Adminok
 • Hozzászólás: 2.315
 • Csatlakozott: 07-január 12
 • Location:Budapest, Hungary

Elküldve: 17 szeptember 2012 - 07:27

Üzenet megtekintéseIdézés: Shidotoku - Dátum: 17 szeptember 2012 - 06:15

*ahem*

Nemrég érkezett meg egy afféle "rakjálösszepólótaztánrendeldmegjól" oldaltól a New Lunar Republic-os felsőm, fotót csináljak róla? :Đ


Yes sir légyszíves, és ha esetleg nem hadititok, a dizájnt is megoszthatnád.
Régóta keresek pónis cuccokat, de legtöbbjük vállalhatatlan, annyi időm meg nem szokott lenni hogy magamnak vadásszak jó képeket...
kép
0

#15 Felhasználó nem aktív   Robbie Rotten 

 • Gázszerelő
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 5.459
 • Csatlakozott: 05-augusztus 12
 • Location:Felcsút

Elküldve: 18 szeptember 2012 - 04:39

Éééés bátyám gépe kimerült egy fotó után :3 Csak összehajtogatva az elől levő mintát sikerült lekapni.
kép
Holnapra feltöltődik a nyavalyás, akkor majd frissítek kiterített verzióval és hátképpel.

Nite: Megértem a problémát, én is ezért raktam inkább NLR-eset össze. A Hater-ek és laikusok nem ismerik fel, azonban a többi Bróni valszeg azonnal észreveszi, ha látja.
Egy-az-egyben dizájn fájlt nem tudtam lekapni a site-ról, de megtudom osztani a használt képeket és betűstílusokat.
Elől:
Ez a kép került fel, alatta ftalocianin... *khm* ...világos kékkel "New Lunar Republic" felírat, az oldal szerint a betűstílus neve "Neuropool"
Hátul:
Luna Cutie Mark-ja, alatta fehéren "Kingthings" típussal "OMNUS LAUDEM LUNA."
Az egész egyértelműen fekete pólóra kerül. Elhelyezés meg satöbbi majd holnap, mikor sikerült lefotózni a hátulját is. (meg lehet rólam is készül kép amint rendkívül swag módon viselem)
kép
0

#16 Felhasználó nem aktív   Nite 

 • Lyra fan
 • Csoport: Adminok
 • Hozzászólás: 2.315
 • Csatlakozott: 07-január 12
 • Location:Budapest, Hungary

Elküldve: 18 szeptember 2012 - 05:46

Üzenet megtekintéseIdézés: Shidotoku - Dátum: 18 szeptember 2012 - 04:39

Csak összehajtogatva az elől levő mintát sikerült lekapni.


váá menő lett!!!
azt majd még oszd meg lécci, hogy milyen nyomási technológiát kértél, ill. meg vagy-e elégedve a minőséggel ;)

Üzenet megtekintéseIdézés: Shidotoku - Dátum: 18 szeptember 2012 - 04:39

Megértem a problémát, én is ezért raktam inkább NLR-eset össze. A Hater-ek és laikusok nem ismerik fel, azonban a többi Bróni valszeg azonnal észreveszi, ha látja.


mondjuk a hatereket elég nagy ívben sz*rom le, a legnagyobb problémám az, hogy nem vagyok elég buzi metroszexuális vagy magas beosztású ahhoz, hogy naponta többször átöltözzek, így ha melóba nem tudom felvenni, akkor félő hogy a szekrényben fog molyosodni. deviszont a szakmai tekintélyem sem szeretném aláásni egy vigyorgó pinkie pie-al vagy hasonlókkal ;)

Üzenet megtekintéseIdézés: Shidotoku - Dátum: 18 szeptember 2012 - 04:39

(meg lehet rólam is készül kép amint rendkívül swag módon viselem)


Secretly We Are Gay (For This Shirt)
kép
0

#17 Felhasználó nem aktív   Robbie Rotten 

 • Gázszerelő
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 5.459
 • Csatlakozott: 05-augusztus 12
 • Location:Felcsút

Elküldve: 18 szeptember 2012 - 06:12

Üzenet megtekintéseIdézés: Nite - Dátum: 18 szeptember 2012 - 05:46

váá menő lett!!!
azt majd még oszd meg lécci, hogy milyen nyomási technológiát kértél, ill. meg vagy-e elégedve a minőséggel ;)

Bár későn vettem észre, hogy az oldalon belehet állítani a technikát, de tapintás alapján "Flex"re tippelek, kissé gumiszerű.
Minőség pedig még próbára vár, eddig csak akkor vettem fel egy negyed órára, miután megkaptam, de holnap valszeg már kiviszem a terepre. Igényesnek tűnik, igazából sokkal hanyagabb munkát vártam, erre alig lehet megkülönböztetni tapintás alapján az üres felületet és a mintázatot. Elsőre azt hittem, hogy belefestették. :D

Üzenet megtekintéseIdézés: Nite - Dátum: 18 szeptember 2012 - 05:46

mondjuk a hatereket elég nagy ívben sz*rom le, a legnagyobb problémám az, hogy nem vagyok elég buzi metroszexuális vagy magas beosztású ahhoz, hogy naponta többször átöltözzek, így ha melóba nem tudom felvenni, akkor félő hogy a szekrényben fog molyosodni. deviszont a szakmai tekintélyem sem szeretném aláásni egy vigyorgó pinkie pie-al vagy hasonlókkal ;)

Áh, értem. Szóval ha vigyorgó pink pónikkal állítanál be felsődön akkor hülyének néznének? Esetleg valami áruháznak a kisegítő pultjánál dolgozol ahol naponta ostromolnak a nyugdíjasok és a rendkívül öntudatos vásárlók, akik elfelejtették bedugni a konnektorba a kenyérpirítót? :lol:

Üzenet megtekintéseIdézés: Nite - Dátum: 18 szeptember 2012 - 05:46

Secretly We Are Gay (For This Shirt)

kép
kép
0

#18 Felhasználó nem aktív   Cherry Tea 

 • Gyümölcsös ital és igen, a Macskanő is
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 2.867
 • Csatlakozott: 26-augusztus 12

Elküldve: 18 szeptember 2012 - 06:34

Üzenet megtekintéseIdézés: Shidotoku - Dátum: 18 szeptember 2012 - 04:39

Éééés bátyám gépe kimerült egy fotó után :3 Csak összehajtogatva az elől levő mintát sikerült lekapni.
kép

kép

Svágos nagyon :3 A jólóra meg válaszolni akartam, de nem tudom kifejezni ezt az érzést. Mintha az agysejtjeim öngyilkosak lennének erőszak közben, és még nevetniük is kellene...
0

#19 Felhasználó nem aktív   Nite 

 • Lyra fan
 • Csoport: Adminok
 • Hozzászólás: 2.315
 • Csatlakozott: 07-január 12
 • Location:Budapest, Hungary

Elküldve: 19 szeptember 2012 - 09:18

Üzenet megtekintéseIdézés: Shidotoku - Dátum: 18 szeptember 2012 - 06:12

Esetleg valami áruháznak a kisegítő pultjánál dolgozol ahol naponta ostromolnak a nyugdíjasok és a rendkívül öntudatos vásárlók, akik elfelejtették bedugni a konnektorba a kenyérpirítót? :lol:


Majdnem, csak rosszabb a történet, szerepelnek benne okosan néző öltönyös majmok, egy rakás pénz (ami nem az enyém) meg IT biztonság, de majd egyszer egy sör mellett mesélek :rolleyes:
kép
0

#20 Felhasználó nem aktív   Cherry Tea 

 • Gyümölcsös ital és igen, a Macskanő is
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 2.867
 • Csatlakozott: 26-augusztus 12

Elküldve: 19 szeptember 2012 - 12:27

Üzenet megtekintéseIdézés: Nite - Dátum: 19 szeptember 2012 - 09:18

sör

Már előre tetszik a történet...
0

Téma megosztása:


 • (19 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó