Hunbrony Fórum: OC Lexikon - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
 • (2 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2

OC Lexikon OC pónik ide

#21 Felhasználó nem aktív   Black Horn 

 • Unknown Sith Knight
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 544
 • Csatlakozott: 01-augusztus 13
 • Location:Assisting my masters on Korriban

Elküldve: 02 augusztus 2013 - 08:43

Név: Black Horn
Nem: Csődör
Faj: Unikornis
Kor: 35 emberi év
Cukijegy: Egy fekete, ötágú csillag, amit kisebb szürke csillagok vesznek körül
Jártasságai: mágia, harci mágia, fekete mágia, vérmágia, a mágia egyéb tiltott és nem tiltott formái/fajtái
Személyiség: nyugodt, jóindulatú, segítőkész, kíváncsi

Történet: Black Horn Canterlotban született, gazdag családban. Szüleivel, és testvérével, Blood Horn-al élt a főváros nemesi negyedében. Képességeinek megfelelően tanulmányait olyan helyeken folytatta, ahol mágikus képzésben részesítették. A többi tantárgyban és képzésben nem jeleskedett, viszont amit az unikornisok varázsképességeiről tanítottak neki, azt kevésnek találta. Később, miután felnőtt Canterlot nagykönyvtárában dolgozott. Ő felelt a könyvek rendjére. A további, erősebb varázslatok elsajátítása utáni vágya nem csillapodott, ezért kieszelt egy tervet. Egyik este, amikor már senki se volt a könyvtárban, Black Horn és Blood Horn belopóztak a tiltott részlegbe. Mivel az ő munkájához tartozott a részleg őrzése is, nem volt nehéz bejutni. Összegyűjtöttek minden olyan könyvet, ami a mágiával kapcsolatos volt, de hogy biztosra menjenek, ügyes hamisítványokkal helyettesítették az eredeti köteteket. Az elkövetkező napokban, hónapokban titkos helyeken, lehetőleg a várostól messze gyakorolták az ismert világ legveszélyesebb és leghatalmasabb varázslatait. Ahogy egyre többet tanultak, Black Horn úgy érezte, hogy nem tudja kezelni új képességeit, és mivel így is hatalmas hatalomra tettek szert, megkérte testvérét, hogy fejezzék be, és vigyék vissza a könyveket a helyükre, a hamisítványokat pedig pusztítsák el. Blood Horn azonban nem volt hajlnadó megválni a lehetőségtől, még a bátyja hosszas kérlelése után sem. Black Horn-nak nem volt más választása, mint jelenteni a dolgot Celestiának. Üzletet kötöttek. Black Horn segít legyőzni az öccsét, és cserébe Celestia megtanítja kontrollálni a hatalmát. Hosszas keresés után rátaláltak Blood Horn-ra, és nagynehezen, de sikerült legyőzni. Black Horn megtanulta, hogyan tartsa kordában az erejét, visszaadta a könyveket, és önként távozott Canterlotból. Egy nyugodtabb helyre, Ponyville-be költözött, ahol új életet kezdett, megbarátkozott a hely lakóival, és képességeivel segítette őket, ahol csak lehetősége volt rá. Azóta is ott él, gyakori látogatója a könyvtárnak és aktívan részt vesz a falu életében.
Peace is a lie; there is only passion.
Trough passion; I gain strength.
Trough strength; I gain power.
Trough power; I gain victory.
Trough victory; my chains are broken.
The force shall free me.
0

#22 Felhasználó nem aktív   TűzSzikra 

 • Kalandmester és anime-fan
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.036
 • Csatlakozott: 01-augusztus 13
 • Location:Canterlot

Elküldve: 02 augusztus 2013 - 09:02

Név: TűzSzikra
Nem: Csődör
Faj: Unikornis
Kor: 17.
Cukijegy: Egy tábortűz.
Eleme: Varázslat
Jártas:mágiában, harci mágiában.
Különleges képesség:Képes bánni a tüzzel bármikor és bárhol.
Jellem: kedves, segítőkész, olykor túlon túl a saját feje után megy.Barátai mellett örökké ki fog tartani. Bármi is történjen.

Előtörténet: Canterlotban jött napvilágra.A szülei kezdettől fogva a gazdagság jó oldalaira akarták őt megtanítani ám ő úgy döntött, hogy nem kér belőle és egy napon elszökött.A palotába szegődött őrnek, ám Celesztia hercegnő többet látott benne, mint saját maga.
Egy napon, amikor épp az aznapi éjjeliszolgálatot akarta elkezdeni, fura hangra lett figyelmes.A trónteremből jött a zaj, ezért egyből oda ment.A trónnál valaki állt, de nem hercegnő volt, hanem egy földi póni.Fekete csuklyája miatt alig lehetett kiszűrni.
-Te meg ki vagy?-kérdezte TűzSzikra, miközben a szarvából áradó sárga fényt a rejtélyes póni felé irányitotta. Ám az gyorsan kitért a fény elől és az egyik ablakon távozott.TűzSzikra az éjszaka további részében gyakrabban figyelt a trónteremre.
Egy napon aztán Celesztia megbízta azzal hogy vigyázzon egy ideig az Elemekre, mivel szerinte Canterlotot veszély fenyegeti.Rejtélyes veszély.
TűzSzikra így került Ponyvillebe. Ott azonban rá kellett döbbenie, hogy ő a Varázslat elemét alkotja.

UI:A cukijegyét akkro szerezte, amikor az osztálytársaival táborozni voltak és este a tábortűz kialudt, őket pedig egy rejtélyes lény támadta meg.De TűzSzikra egy hirtelen ötlettől fogva meggyújtotta a tűzet, mire a lény elrohant.Azért kapta a cukijegyét, mert értett a tüzzel való varázslatokhoz.
Azon a napon nagyon boldog volt.

Csatolt fájl:


kép
1

#23 Felhasználó nem aktív   Oliminor 

 • Applejack <3
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 3.471
 • Csatlakozott: 13-december 12

Elküldve: 08 augusztus 2013 - 09:08

Ide is berakom inkább az enyém, mert innen kivan takarítva, ami nem ide illik, jó ha egybe van.

Neve: Battle Gear
kép

Colti
Spoiler


Indulás!
Spoiler

1

#24 Felhasználó nem aktív   Patrícia 

 • Hű tag
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 233
 • Csatlakozott: 07-szeptember 13

Elküldve: 07 szeptember 2013 - 04:35

Név: Alice
Nem: Kanca
Faj: Pegazus
Kor: 18.
Cukijegy: egy felhő, amiből egy fekete villám csap elő, benne egy fehér csíkkal.
Jártas:a repülésben.
Különleges képesség:Nincs olyan képessége, ami elég különleges lehetne.Viszont jó gyors.
Jellem: Felvágós volt, ugyan akkor szeretett azon pónikkal bulizni, akiket a barátjának tudhatott.
Kinézet: sárga szőr és fekete színű, fehér csíkokban pompázó sörénye van, amit összefonva szokott hordani.

Előtörténet:

Clousdaleben született.Szülei szegények voltak és alig tudták etetni őt.Apja a Szivárvány gyárban dolgozott és csak aludni jött haza szinte.A fizetése így is kiborítóan alacsony volt.
Az anyja minden reggel elment a piacra, hogy legalább el tudja adni azt a néhány fatálat, amit sikerült készíteni elkopott késeivel.A tálakat ha valaki meg is vette, kevés pénzt adott érte.Az anyja pedig nem mert se ellenkezni, se nagyobb árat elrendelni.Bátortalan volt ahhoz.
Egyszer, amikor Alice úgy 12 éves lehetett, az anyját egy csapat bandita elrabolta.Többé nem látta őt senki és ez máig is nyomja a lelkét.De próbálta elhessegetni az ügyet egy idő után.
Végül aztán, nem sokkal a 18.szülinapja előtt Ponyvillebe kényszerült költözni, miután apja is eltűnt és őt ki lakoltatták.Nem volt hova mennie, ezért a pénzből, ami nála volt, jegyet vett.
Ponyvilleben hamar befogadta az Alma család és hosszabb ideig náluk lakott, segített nekik az almáknál néha ám legtöbbször csak ide oda repkedett és sok pegazust versenyre is kihívott.Persze mindig ő nyert.
Aztán, amikor már elég pénzt gyűjtött, vett egy házat a Kietlen Erdőben.Sokan ellenezték a dolgot, ám ő nem hallgatott rájuk.Hamar kitanulta, hogyan védekezhet az erdő veszélyei ellen, ráadásul egy Zecora nevű zebra is segítette ebben...

kép
-1

#25 Felhasználó nem aktív   Krenol 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 77
 • Csatlakozott: 13-október 13
 • Location:Abádszalók

Elküldve: 15 október 2013 - 01:16

Spoiler

Név: Krenol
Életkor: velem egyidős
Nem: Férfi
Faj: Sárkány

Ott van angolul is (ősidőkben csináltam egy generátorral) de itt van magyarul is:

Nem sárkányként kezdte a kalandjait, egy szörnyű baleset eredménye ez, ami áldás, de egyben átok is a számára. Mindent elfelejtett az addigi emlékeiről, csupán foszlányokra emlékszik. Gyógyító hatású az érintése. Nem tud repülni, csupán segédeszközökkel és mágiával, szüleire nem emlékszik, és a mostoha apját is elveszítette. Armei a segítője. Egyszer már legyőzte a riválisát, a hirhedt halálsárkányt, Chronost, aki az idő rabja, de az Armeiel folytatott kalandjai még tartogatnak meglepetéseket számára.

Ez egy iszonyatosan összesűrített jellemzés, kb 3-4 történetet(igen egoista vagyok :D) sűrítettem most ebbe a pár sorba, direkt azoknak akik lusták olvasni.

Veszteségi arány: 98%
kép
0

#26 Felhasználó nem aktív   A kis herceg 

 • Tag
 • PipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 51
 • Csatlakozott: 10-október 13
 • Location:B612

Elküldve: 16 október 2013 - 04:41

Név: A kis herceg

Kor: 12 év körüli

Nem: Fiú (Equestriában Csődör)

Faj: Unikornis

Cukijegye: egy nagy sárga csillag

Jelleme: Kedves, mindig próbál megoldást találni saját, vagy mások problémájára. Sosem adja föl a reményt.

Előtörténet: Amióta az eszét tudja, a B612-n élt. Szülei nem voltak, vagy legalábbis nem ismerte őket. Mindig is szerette bámulni a csillagokat és hamar megtanulta a különböző csillagképeket is és az elhelyezkedésüket is tudta egy idő után.
Egyszer aztán a Földre került, a sivatagba, több ezer kilométerre a lakott területtől.Találkozott a pilótával, aki több dologra is megtanította, valamint rajzolt neki egy bárányt. A jegyzetfüzetét is tőle kapta. A Földön találkozott a rókával is, akit végül is sikerült megszelíditenie.
Az alattomos kígyó juttatta vissza a bolygójára, ahol viszont nem élhetett túl sokáig nyugalmoban a rózsával és a rókával. Ugyan is a kígyó egy alattomos tervet eszelt ki, amit csak a kis herceg tudott volna megakadályozni. Így hát nehéz szívvel, de hátra hagyta az otthonát és a rózsáját és a rókával a kígyó nyomába eredt. Sok kalandot éltek át, amelyek mindegyikének végén megmenekült valamelyik bolygó a kígyó gonosszágától. Ám ő szinte mindig egyből talált egy új bolygót, amit káoszba taszíthatott, ha megvolt a megfelelő áldozata hozzá.
Ám végül a kis herceg le tudta győzni és az univerzum felszabadult. Egy időre...
Aztán amikor egy Doktor nevű ember bukkant fel a bolygóján, véletlenül egy számára eddig ismeretlen világba került: Equestriába. Nem tudja, hogyan juthatna haza, de bízik benne hogy egyszer sikerülni fog...

kép
0

#27 Felhasználó nem aktív   Dusk 

 • Csuhajja-Inkvizítor
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.308
 • Csatlakozott: 12-január 14
 • Location:Gödöllő

Elküldve: 13 január 2014 - 09:29

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.png

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.png

Egy ismeretlen történet

Equestria. A legnagyobb birodalom a nyugat-i kontinensen. Békéje és szépsége is elkápráztató az utazó szemében. Gyönyörű tájak kedves pónik és rengeteg élet és vidámság.
Kedvelem ezt az országot, nem is, szeretem. Ez az otthonom, amit magaménak mondhatok. Igaz nem vagyok idevalósi, mégis Eqestriainak tartom magamat. A nevem Dusk , Dusk Hammerfall. Ezt a nevet adták nekem, amikor idekerültem. Hogy miért? Hosszú mese , de ahogy látom van rá időd, hogy végighallgasd. Rengeteg dolog homályos előttem a csikókoromból, amire csak négy dolog emlékeztet. Az első a szülőhazám neve: Canterbury. Nem emlékszem sok mindenre onnan, csak 1 hatalmas kék fehér zászlóra, egy mosolygó arcra és egy lángoló kastélyra. Mindmáig nem tudom mi történt akkor, de mára legalább annyit megtudtam, hogy a nagy kelet-i óceánon túl van. Mindmáig keresem az információkat,hogy mit történt akkor és milyen ország is az a Canterbury ,de sajnos nincs sok feljegyzés róla sehol. Hogy hogy kerültem ide az máig nagy talány, mivel csak egy nagy villanás maradt meg az emlékezetemben ami egy éjszaka következett be kiscsikó koromban. A második dolog egy elv. Egy hitvallás amit régen valaki nagyon sokat mondott nekem: ” Védd meg a számodra kedves lényeket, harcolj másokért és soha ne add fel. Légy az élet lovagja.„ Mindmáig megmaradt bennem ez a gondolat, és eképpen is élek. Egy kósza akit ez a hitvallás hajt előre minden lépésénél. A harmadik egy tárgy: pontosabban egy medál, sokat jelent nekem ,mivel még édesanyámtól kaptam születésem után. Bármily furcsán hangzik, az ő arcára emlékszem a legtisztábban, vagyis csak az övére emlékszem és arra a mosolyra amit én is örököltem tőle, amivel akár mint egy varázslat tudok másoknak is mosolyt csalni az arcára. Az utolsó dolog is egy tárgy. Pontosabban egy ruhadarab, vagy inkább páncél. Ez egy köpeny melyet egy csuklyával varrtak össze mai a teljes fejemet eltakarja ha felveszem. A köpeny szélét sötétkék posztóval varrták körül és a farrészénél is van egy kereszt alakú minta ami átszeli a teljes ruhadarabot. Az alapja fehér selyem, de nem csillog ha fény éri , inkább elnyeli azt. Egész szép darab, és ami a legfurcsább benne az, hogy ahogy nőttem én, úgy nőtt ez is velem. Fura mi? Ráadásul amikor repülök benne a fehér bundámnak is köszönhetően ,de úgy nézek ki mint egy felhőpamacs. Ebben a köpenyben talált rám az a póni aki felnevelt engem. Még csak 4 éves voltam, és eléggé tudatlan erről a világról. Mivel mindent elfelejtettem ő segített nekem mindenben. Egy kicsi pegazuscsődör cskió egy teljesen idegen helyen. Igen, pegazus vagyok, aki a nevét a napszakról kapta amikor megtalálták: alkony. Bundám fehér mint a hó de sörényem sötétbarna, míg a szemem kék és van benne egy sötét vöröses-sárgás folt mint maga az alkonyat,amit csak akkor lehet észrevenni ha mélyen a szemembenézel. Lehet ez is rásegített a névadára. De a vezetéknevem egy picit viccesebb úton kaptam meg. Mivel repülni még nem tudtam egy póni -egy öregedő pegazus- tanított meg rá, és mivel az elején mindig lehuppantam a földre mint egy kalapács elnevezett Hammerfallnak és végül rajtammaradt, nem is rossz mi? Ezt az öreg pegazust Sir Tiron Shildwall-nak hívták. Régen tábornok volt a cantelrot-i gárdában. Ő nevelt fel és tanított meg mindenre. Sajnos mivel nem volt túl sok másik póni a környékünkön ,mivel a Mecintos hegységben éltünk, nem volt sok játszótársam vagy barátom, de ez csak segített abban ,hogy személyiségem olyan legyen mint most: folyton vidám, de mégis nyugalmat sugárzó lény, aki bárkivel megtalálja a közös hangot és könnyen szerez új barátokat legyen az egy hatalmas lény vagy csak egy pici bogár. Mindig jókedvű vagyok, bármilyen is a helyzet, de ezt nem mindig mutatom ki. Csak néha komorodok el de azt is mindig indokkal teszem. De ha történ életemben valami amit nagyon gyűlöltem, az az volt, ha valaki sértegette vagy bántotta a barátaimat vagy akár a gyengébbeket. Egyszer mikor lent voltam az öreg „mesterrel „ egy kisebb városkában Apllelossa-ban átutazóban akkor láttam ,hogy pár csikó gúnyolt egy kisebbet, csak azért mert nem volt még cukijgye, hát tudod akkor még nekem sem volt , pedig már 7 éves voltam. Mikor odamentem, és szóltam ,hogy hagyják abba a többiek amint megláttak,egyből engem is elkezdtek csúfolni a kis csikót pedig mégjobban. Amint odamentem megpróbáltak belémkötni ,ez volt az utolsó csepp. A következő pár percben szépen szólva kilapítottam az a 3-at és visszakísértem a kis kancát az anyjához. Ekkor jelent meg a cukijegyem: egy pajzs ,amin egy harcikalapács és egy kereszt díszeleg. Ezek jelképezik azt,hogy meg akarok védeni mindenkit és akár harcolok is a barátaimért. És ha azt kérdeznéd,hogy hogyan sikerült egymagam 3 magamfajta csikót legyűrnöm, abban a mesterem tanítása a válasz. Mivel ő szó szerint mindenre megtanított. Így a harcra is. Nagyon fogékony vagyok ezekre a dolgokra és bár nem vagyok erőszakos nem vetem meg a harcot, inkább kedvelem. Szerintem néha egy-két jólirányzott pofon könnyebben megoldja a problémákat mint a nagy veszekedések. De visszatérve a mesterem tanításaihoz, eléggé „megdolgoztatott az öreg”. Már 7 éves koromtól elkezdtem tanulni a harc minden tudományát, a pataharctól a fegyverforgatásig. Megtanította nekem a túlélés fortélyait és felkészített engem a „vad életre” is. Kivételes tehetségem volt mindehhez, főleg egy fegyver forgatásához: a harcikalapács-éhoz. Már 14 éves koromra képes voltam magam megélni a saját lábaimon , és ezt a mester utolsó próbája is bizonyította, amikor egy hónapig túl kellett élnem a legdélebbi hegység szörnyei és viszontagságai mellett. Persze miközben ő is titokban folyton figyelt engem, csak nem akartam szólni, hogy észrevettem. Sajnos életemben ez után a próba után jött az egyik legszebb és egyik legszomorúbb élményem. Az öreg veterán ez után a hónap után az mondta nekem, hogy mindent átadott nekem amit ő is tudott és már csak egy dolog volt hátra amivel még tartozott nekem. Még csapzottan és fáradtan az elmúlt idő viszontagságaitól elvezetett engem egy szobába a lakásunkban, ahol még soha nem jártam azelőtt. Életem egyik meghatározó pillanata jött el, amikor beléptünk a szobába és az öreg Tiron mester odaadta az ő volt fegyverét nekem. Egy kalapácsot, ami hagyományosan már több generáció óta apáról fiúra szállt a családjában. Ekkor értettem meg, hogy már nem vagyok neki tanítvány, hanem elfogadott fiának. Ezen kalapács volt a bizonyítéka annak, hogy végre nem mint kívülálló, hanem mint családtag gondolt rám. Olyan boldog voltam mint még soha. Ez volt életem addigi legboldogabb napja. Sajnos viszont nem tartott sokáig. Az öreg az akkor már 86 éves Sir Tiron Shildwall egy héttel azután, hogy kapott a tanítványa helyett egy fiat, elhunyt. Boldogan hagyta itt ezt a világot és ezekkel a szavakkal búcsúzott tőlem: Légy erős fiam, mert a szived olyan akár egy lovagé és légy olyan boldog mint velem voltál. Ezek a szavak hallatára nem tudtam nem mosolyogni. Egy héttel később volt a temetés a közeli falucskában ahova rengeteg páncélos póni jött el. Akkor ismertem meg a Canterlot őrésget. Egy évig mint gyám felügyelet átvették a nevelésemet, és elvittek Canterlotba. Rengeteg új barátot szereztem és beilleszkedtem mint harcos ,mint pedig barát. Az elején nehéz volt elhinniük, hogy a folyton visszahúzódó Sir Shildwall tanítványa ,nem is , fia voltam, de amint megismerték a képességeimet és személyiségemet, egyből elszállt minden kétely. Ekkor voltam 14 éves és 16 éves koromig ottmaradtam az őrségnél. Igaz nem voltam tag a korom miatt ,de úgy kezeltek, még saját páncélom is volt. De mivel nem bírtam folyton együltő ,helyemben maradni , ezért sokszor volt olyan, hogy elröppentem 1-2 napra világotlátni, ebből adódott néhány problémám de soha nem csináltak belőle nagyobb ügyet. Mikor 18 lettem , egyből behívtak ,hogy legyek én is Gárdista és egy egész jó kis posztot is felajánlottak nekem. Viszont egyből visszautasítottam. Hogy miért? Egyszerű. Nem akartam egy biztonságos nagyvárosban őrködni, amikor annyi kaland van odakint és a hazának sokkal nagyobb szüksége van rám ott a határokon. Így vált belőlem kósza. Egy harcos aki senkinek sem köteles semmivel ,csak a saját elveit követi, és ha bármely őrségnek szüksége van rá jön és segít. Még a fizetés sem rossz. Igaz sokáig győzködtek, hogy maradjak , leginkább a barátaim de nem tudtak változtatni az álláspontomon. Így csak egyvalamit tudtak „rámerőltetni” ,hogy legalább azt vigyem magammal. Ez volt a páncélom amit még ma is hordok. Igaz van rajta egy-két szépséghiba, de palástommal és a kalapácsommal együtt úgy festek mint a nem is olyan régi idők lovagjai. Igaz folyton egy nagy köpennyel takarom a páncéljaimat, így szinte lehetetlen észrevenni ilyenkor azokat. A csörgéstől sem kell félnem , mivel a köpenyem anyaga tompítja a hangot amit kiad. Csak a kalapácsom és a személyiségem ami igazán feltűnő rajtam.
Most 22 éves vagyok , és a Canterlot és Éj őrség megbízásából adott „feladatokból” élek. A harc természetessé vált számomra mint a levegő és a repülés, igaz mióta Luna-hercegnő visszatért sokkal kevesebb dolgom van, de sajnos így is van még feladat számomra. Most éppen Ponyvill-ben pihenek mivel végre sikerült kifüstölnöm az a tolvajbandát a keleti erdősségben, ami nem esik innen messze , valamit ott van a hercegnők régi palotája is. Ehh, micsoda egy perpatvar volt. Még szerencse ,hogy éppen nem volt arra senki, pedig szoktam arrafele látni pár pónit akik folyamatosan javítgatják a palotát. „És esküszöm az egyiket mintha ismerném is.... Á dehogy,csak képzelődök!”
Ekkor egy nagyot kurjantottam a fogadóban:
- Csapos még egy almabort, a helyiből!
Imádom az itteni italokat, főleg az almából készülteket. Miután végeztem kimentem és egyenesen a Cupkake cukrászdába mentem ahol egy régi ismerős nyihogása és ugrálása arra engedett következtetni, hogy Pinki Pie meglátott.
- DUSKIIIIIIII !!!!!
Egy ugrással ott termett az ajtóban és elkezdett kérdezősködni, hogy mi újság velem és milyen új kalandom volt mostanság, mivel már nagyon rég nem látott. Ezt két muffin között kérdezte tőlem. Őt egy éve ismertem meg a nagy-galoppgálán ahol mint őrsegéd voltam jelen. Nagyon boldog volt, hogy végre talált egy olyan gárdistát, aki nem fapofa. És jó sokat beszélgettünk aznap este. És buliztam végre egy nagyot.
-Nem sok, voltam itt is, ott is, de többségében csak a szokásos őrfeladatok.
Nem szerettem volna elmondani neki, hogy a barátja gyakran kerül életveszélyes helyzetbe. Elbeszélgettünk arról, hogy mi történ velünk az utóbbi egy évben, még sütivel is megkínált. Elképesztő, hogy mennyit tud ez a kanca beszélni, én jóformán szóhoz sem jutottam. Már ott tartott, hogy be akarja nekem mutatni a barátait akiről olyan sokat hallottam, de sajnos már nagyon fáradt voltam a küldetés után , ráadásul mire eljutottunk volna hozzám a „beszélgetésben” be is esteledett. Kénytelen voltam elbúcsúzni tőle, mert a fogadó nemsokára zár ,és én ott fizettem szobát, ez magában nem lett volna gond , csak minden felszerelésemet ott hagytam a szobában és holnap korán kell indulnom Canterlotba ahol megkapom majd a következő küldetésemet. Nagyon szomorú volt, de megígértette velem, hogy amint időm engedi akkor tartunk nála egy nagy Ismerkedős bulit, és hozzá is tette ,”hogy egy lovag mindig betartja a szavát slussz és passz.” Igaz nem vagyok lovag, de a bók jólesett.
Már este volt mire elindultam a fogadó felé, így sétáltam, nehogy valahova repülés közben beverjem a fejemet. De alig fordultam be a sarkon a könyvtár mellett éreztem, hogy valamire ráléptem. Mikor felvettem egy apró bogárnak tűnt, de mikor odavittem egy lámpa fényéhez észrevettem, hogy rá van írva valami: ZLK. Nem tudtam hovatenni mi lehet az, és ekkor a hátam mögül egy ismeretlen hang kiáltott fel :
- A zenelejátszó kütyüm !!! Végre megvan !
Nem is hittem volna, hogy aznap eléggé fura fordulatot vesz az életem.


Emlékirataim 1. bejegyzés: Dusk Hammerfall

Az uccsó 2 képet mindenképp nézzétek meg!!

+ utalás Void Shadowring oc-jára.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.png
Spoiler
0

Téma megosztása:


 • (2 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó