Hunbrony Fórum: Ősi bosszú RP - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
Oldal 1 / 1

Ősi bosszú RP A hercegnő felébredt mély álmából, és ígéretét beakarja váltani...

#1 Felhasználó nem aktív   Cold Rush 

  • Jégkirály
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 248
  • Csatlakozott: 21-január 14
  • Location:Hungary

Elküldve: 10 február 2014 - 07:08

Ősi bosszú

Szereplők:

Név: Sky
Faj: Pegazus
Kor: 24 év
Nem: Csődör
Cukijegye: Egy pajzs. A királyi őrség tagja.
Jellem: Igyekszik kemény maradni, és bátor. Nem sok barátja van, ezért nem is tartja sokra a barátságot.
Kinézet: Szürke szőrzet, világosabb szürke, rendezetlen sörény. Szemei égszínű kékek. Arcán egy heg éktelenkedik amit egy csata sorány szerzett évekkel ezelőtt. Ez még jobban kiemeli jellemét.

Név: Rush
Faj: Unikornis
Kor: 19 év
Nem: Csődör.
Cukijegye: Egy toll.
Jellem: Visszahúzódó, alig beszél bárkivel is. Sok barátja van, ám rendszerint kihúzza magát a közös programok alól. Inkább a történet irásba szeret temetkezni. Csodás fantáziája van.
Kinézet: Fehér szőrzet, fekete sörény. Szarva le van törve, mivel egy baleset során letört a másik fele. Emiatt nem tud varázsolni, mégis próbál boldogulni varázslat nélkül is. Szemei zöld színűek.


Név: Sweet
Faj: Unikornis
Kor: 17 év
Nem: Kanca
Cukijegye: Egy ötágú fehér csillag.
Jellem: Kedves, szeret beszélgetni. Mivel sokat utazgatott gyermekkorában, ismeri Equestria valamennyi vidékét.
Kinézet: Aranysárga szőrzet, és barna sörény. Szemei fűzöld színűek.


Név: Rain
Faj: Pegazus
Kor: 26 év
Nem: Csődör
Cukijegye: Egy viharfelhő.
Jellem: Mindent gondolkodás nélkül szeret végrehajtani, ezért gyakran bajba is kerül.
Kinézet: Világoskék szőrzet, és fehér sörény néhány kék csíkkal. Szárnyai kicsit gyengék, ezért beléjük lett ültetve egy szerkezet, aminek köszönhetően elég erősek a repüléshez.

Név: Apple Buck
Faj: Földi póni
Kor: 23 év
Nem: Csődör
Cukijegye: Egy szelet alma.
Jellem: Mielőtt cselekedne, minden lehetőséget végiggondol. Emiatt általában lassan halad a munkával. Édes Almáskertben él.
Kinézet: Barna szőr, és fehér sörény. Rengetegszer sárfoltok éktelenkednek az arcán a munka miatt. A sok kosár cipelésétől teste megerősödött az évek során.


Név: Mary
Faj: Földi póni
Kor: 16 év
Nem: Kanca
Cukijegye: Egy összecsavart újság. Újságíró.
Jellem: Mindig is kíváncsi volt, ezért lett újságíró is. Szeret utána járni a furcsa dolgoknak, és keresi a kalandot, az izgalmakat.
Kinézete: Vajszínű szőr, vörös, összefont sörény. Sokszor hord újságíró kalapot. Szemei barna színűek.


Gonoszok:

Név: Shaln
Faj: Alikornis
Kor: több ezer éves
Nem: Kanca
Cukijegye: Egy félig nap félig hold.
Jellem: Kezdetben kedves volt, ám amikor nem ő, hanem Celesztiáék kerültek a trónra, felébredt benne a düh, és megesküdött rá, hogy egyszer elpusztítja Equestriát, és a hercegnőket. Ám Celesztiáék kővé változtatták, attól tartva, hogy egyszer beváltja fenyegetését. Szobrát a Kietlen Erdő mélyére rejtették.
Kinézet: Éjfekete szőrzet, fehér sörény fekete csíkokkal. Magasabb egy átlagos póninál. Szemei színe változik, a hangulatától függően.


Név: Féreg
Faj: Pegazus
Kor: 35 év
Nem: Csődör
Jellem: Gyáva, ez is vezette arra, hogy Shaln oldalára álljon, mint szolga. Mások előtt bátornak mutatja magát, ám úrnője félelmet kelt benne, akárcsak mindenki másban.
Kinézet: Szürke szőr, fekete sörény. Arcát csuklyával szokta takarni. Sántít egy régi sérülés miatt.
---------------------------------------------------------


A kezdet

Késő éjszaka volt. A fák közül egy pegazus alakja bontakozott ki. Lassan haladt, végig az utat figyelve. Ám amikor a tisztásra érkezett, megtorpant, figyelmét a szoborra fordította, ami előtte magasodott egy rég gazok által benőtt talapzaton állva. A szobor egy alikornis kancát ábrázolt. A pegazus óvatosan odalépett a szoborhoz majd köpönyege alól előhúzott egy üvegcsét. Abban valami rejtélyes, kék folyadék volt. Óvatosan kinyitotta az üveget, és miután többször is körülnézett, az üveg tartalmát a talapzatra és a szoborra öntötte. Először nem történt semmi, csupán a távoli neszek zaja törte meg az éjszaka csendjét. Majd a pegazusnak hátrább kellett lépnie, mivel a tisztást fényzápor öntötte el. A fény középpontjában a szobor volt. A pegazus még hátrált néhány lépést, amikor észrevette, hogy a szobron egyre több repedés jelenik meg. A fény erősödött, majd amikor egy hatalmas robaj hangzott föl, abba is maradt. Ám a szobor helyén már egy csodaszép alikornis állt, és a talapzat mögötte kettétörve hevert a fűben....


Sky:
Először csak a távoli fényt érzékelet felderítőutad közben, majd ahogy közelebb szállsz, hatalmas robajt is hallasz. Amit látsz, egy pillanatra félelmet kelt benned: egy ismeretlen alikornis áll a tisztás közepén, ahol korábban a szobor állt. Ideje, hogy akcióba lépj...


Rush:

Canterloti házad ablakából csupán távoli pontként látod meg a fényt. Nem tudhatod, mi a forrása, de egyelőre úgy látod jobbnak, ha vársz. Aztán a hatalmas robajt te is tisztán hallod...


Sweet:

Hazafelé igyekszel, mikor valami különös érzés fog el. Mintha hívna téged valaki messze innen. Megállsz, és egy rövid töprengés után két választásod van: vagy hazamész, vagy követed a hívást.


Rain:

Clousdale közelébe érsz, mikor hirtelen összezáródnak a szárnyaid, és te tehetetlenül zuhanni kezdesz. Hiába próbálsz repülni, nem megy. Aztán lecsukódik a szemed, és már csak egy hatalmas robajt hallasz, és szemed sarkából valami hatalmas világosságot...


Apple Buck:

Az almák a hátadon lévő kosárba zuhannak. Már végeztél. Ám amikor beakarsz menni a pajtába, hirtelen a távolból valami fényt veszel észre. Majd egy hatalmas, égzengéshez hasonló robaj töri meg a csöndet...

Mary:

Ponyville kihalt utcáin haladsz. Nem tudsz aludni. Ám ekkor valami fura dolgot veszel észre: az Erdő felől fény jön, és egy nagy robaj. Mi történhetett?

Shaln (főgonosz)

Kinyújtod tagjaidat, majd körülnézel. Végre nem vagy kőszobor, és ennek örülsz. Közben körülötted a földből alaktalan, fekete, füstszerű lények bukkannak elő, akik most mögéd gyűlnek. Ekkor veszed észre az előtted térdelő pegazust. A csődört, aki segített neked...

Féreg:

Ámulattal nézed az előtted megálló alikornis csodás alakját. Belül félsz, hogy most mi lesz, és kissé össze is rezzensz, mikor a földből árnyalakok bukkannak elő. Reméled, hogy megkapod a jutalmadat...

------------------------------------------
Mindenki lefoglalhatja az egyik karaktert az OFF topicban!
Szabályok:
- Csak abban az esetben lehet meghalni, ha a KM úgy vezeti a történetet!
- Lehet NPC-ket mozgatni, persze csak az alapvető módon.
- Mindenki csak egy karakterrel lehet!
- Másnak a karakterét nem lehet irányítani!
- Ha valaki 4 napon belül nem ír, akkor továbbmegyünk.
(Egyelőre ennyi.)
1

Téma megosztása:


Oldal 1 / 1


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó