Hunbrony Fórum: ?????? - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
Oldal 1 / 1

?????? Hamarosan induló szerepjáték

#1 Felhasználó nem aktív   Omni 

 • Pineapplejack
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Changeling
 • Hozzászólás: 2.240
 • Csatlakozott: 23-december 12
 • Location:in the bed with your crush

Elküldve: 22 március 2014 - 10:01Privát Szerepjáték. Ne jelentkezz.

?????? szerepében Setsuko
?????? szerepében Yager Brukes
?????? szerepében Rackro
A kalandmester, továbbá Lekváros Isler és Mézédes szerepében Omni

Certified fan of the series since 2011.
2

#2 Felhasználó nem aktív   Kekman 

 • The one who knocks
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.390
 • Csatlakozott: 29-május 13
 • Location:None of your business

Elküldve: 04 április 2014 - 08:32

Március

Speaker Blast:

Végre reggel van. A madarak már javában éneklik reggeli áriájukat, Celestia hercegnő pedig varázslatos módon emeli fel fényforrásunkat: a Napot.

Félálmomból még hallom, ahogy kedvesem léptet befelé a szobába, majd megáll előttem, és odahajol az arcomhoz.
-"Jó reggelt, hétalvó." -suttogja fülem mellé lágy hangjával, majd egy reggeli csók után kinyílnak szemeim.
-Neked is jó reggelt, Orange.
Áh, a drága feleségem, Orange Squeeze. A legtöbb muzsika megírásában ő volt a "Múzsám". Pontosan emlékszem, hogyan ismerkedtem meg vele.

Egy esős délután volt. Az utcákon egy lélek sem volt, esetleg egy-két esernyős póni mászkált, ők is inkább siettek, ahogy én is. Éppen hazafelé tartottam egy fellépés után, mikor megláttam Őt. Ott ült a híd mellett, és a folyót bámulta. Odasiettem hozzá, majd átadtam neki a piros színű kabátomat, nehogy felfázzon. Szerelem volt első látásra. Rám pillantott. Annyira meglepődött, hogy egy darabig nem szólt semmit. Aztán elpirult, és csak annyit mondott: "Köszönöm." majd odabújt mellém. Megkérdeztem tőle, hogy miért üldögél itt egyedül az esőben. A válasza az volt: "Egyedül vagyok." Mire én azt mondtam: én is ugyanígy érzek. Ismét rám tekintett. Láttam, ahogy egyre szélesedett a mosoly az arcán, majd mint egy tündér rám pislantott, és azt mondta: "Azt hiszem most már nem vagyok egyedül." És akkor éreztem, ahogy az ajkaink összeértek. Életem legszebb percei voltak azok.

Eljött az a nap, amire egész idáig vártam. A nap, amikor bebizonyíthatom, mennyire szeretem a modern zenét. Egy fellépés Fillydelphiában! A sok tehetséges pónik között fellépni, és ismerkedni. Ennél jobbat nem is kívánhatnék.

Felkeltem ágyamból, majd kitekintettem az ablakon. Gyönyörű látvány tárult elém. A Nap már hét ágra sütött, a fák kezdtek szépen rügyezni, a madarak is visszajöttek már Dél felől. A kis pónik játszadoztak, a nagyobbak a piacon méregették a jobbnál jobb almákat. A méhek is kezdenek visszatérni a mindennapi munkájukhoz, a porzáshoz. Ezért költöztem én Ponyville-re. Egyszerűen csodás ez a hely. A legbékésebb egész Equestriában.

Miután kinyitottam az ablakot, elindultam a konyha felé. Útközben felvettem a kedvenc Ponyce karórámat, amit anno a bátyámtól kaptam. Azóta ez az óra emlékeztet a testvéremre. Egyszer majd őt is meg kéne látogatni.

SpoilerKiértem a konyhába. A kedvesem már a reggeli kávét főzi. Én addig elkészítem a pirítóst. Miután ezzel megvoltam, elmentem gyorsan felvenni a kabátomat. Mikor ezzel is megvoltam, visszafele menet megálltam az egyik fénykép mellett, ami az éjjeliszekrényemen volt. Ezen a képen volt az, amikor megkértem Orange patáját.

-"Drágám, kész a reggelid!" -kiáltja kedvesem a konyhából. Visszasiettem, majd szépen nekikezdtem a reggelinek. Eközben Orange a reggeli újságot olvassa. Egy darabig nem szól semmit, majd hirtelen felcsillan a szeme.

-Mit láttál szívem? -kérdem tőle.
-"Képzeld, rajta vagyunk az újság címlapján! Idézem: Idén márciusban kezdődik a Fillyfest, ahol a legjobb előadók tartanak koncerteket, köztük Speaker és Orange, DJ R-Equest, The Vanillas, az Octavia Orchestra, és egy új páros, Travelling Song, és Sunset Vista."
-Akkor majd a színpadon nagyot kell alakítanunk.
-"Egy kicsit izgulok. Ez lesz az első élő fellépésem a nagyközönség előtt. Uuh, a stúdióban nem izgultam ennyire..."
-Nem kell félned aranyom. Csak magadat kell adnod. Nagyon szépen tudsz énekelni. A közönség imádni fog téged, azt garantálom. -kacsintok felé.
-"Köszi hogy biztatsz, Speaker." -mondja elpirulva, majd ad egy puszit az arcomra.

Befejeztem a reggelit, úgyhogy itt az ideje indulni, hosszú lesz ez a nap. Azt hiszem mindent elpakoltunk: ennivaló, innivaló, laptop, keverők, mikrofonok, lemezek, ruhák.

-"Induljunk." -szólal meg Orange. Kiléptünk az ajtón, majd elindultunk a vasútállomás felé. Útközben a sok póni minket nézett vidáman. Ekkora hírnévre még nem tettünk szert. Az állomáson még a kalauz is tudta, hogy hová tartunk. Az az érzésem, hogy ez a nap egyre jobb lesz...
kép
1

Téma megosztása:


Oldal 1 / 1


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó