Hunbrony Fórum: Fagykaland - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
 • (4 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Fagykaland A Kristály Birodalmat veszély fenyegeti, Equestria hősein a sor.

#41 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 10 november 2014 - 09:37

Icy


Nesztelenül lapulok a hóban, míg az ismeretlen póni végül meg nem szólal.

– Hmm, biztos valami állat volt.

Lassan megfordul és elindul eredeti úti célja felé. Megvárom míg kellő távolságba ér, hogy ne hallja lépteim, majd csendesen utána indulok. Jó darabig követem a sötétben, már kezdem feladni. Ennyire a világ végén lennénk, messze mindentől? Vagy talán nem is egy faluba megy? Lehet, hogy inkább el kéne kapnom és kifaggatni. Nemnemnemnem... Nem vehetnek észre. Azt hiszem jobb ha visszafordulok, már biztos türelmetlenek. Ascaroth amúgy is tudja a jó irá-

Fények! Valami van előttünk, bizonyára egy település. Hát mégsem kell kudarcot vallva visszamennem. Izgatottan kiegyenesedek és gyorsabb tempóban indulok tovább.

*reccs*

Mi a... Lenézek és a patám alatt egy ágat látok. Azt hittem ilyen csak a mesékben van.

– Hé, ki van ott?! – kiált fel túravezetőm és sebesen megindul a hang irányába. Vagyis felém. – Nem versz át te szemét!

Franc, nincs hová bújnom.

– Mi a? Egy kanca? – kérdi végül, mikor meglát. Szerencsére elég távol van így egyszerű kristálypóninak néz. – Hé kislány, csak nem tévedtél el? – mosolyodik el és indul újra felém ezúttal lassabban.

– Ne közelíts! – kiabálok rá, de ő nem áll meg. Hát jó, ha így állunk...

Megvárom míg pár lépésnyi közelségbe ér, majd teljes erőmből belerúgok a köztünk elterülő hóba. A könnyű porhó azonnal a szemei közt landol, pár pillanatra megfosztva látásától.

– Mi a franc?! – kap a szemeihez és dörzsöli meg őket, végül maga elé bámul. Minden hiába, már rég nem ott vagyok, kihasználva vakságát a háta mögé kerültem. Jobb mellső patámból kalapácsot formálok és gyorsan lesújtok vele. Elájult.

– Oké, falu megvan, észrevenni... fogjuk rá, hogy nem vettek észre – sandítok a mellettem fekvő pónira. Hamarosan felébred. Nem mertem túl nagyot ütni, a rejtőzéshez nem tartozik hozzá, hogy üssek le valakit órákra, hogy megfagyjon éjszaka az erdőben.

Megragadom, majd kihúzom az úthoz. Balesetnek kéne valahogy beállítanom. Valami ráesett a fejére. De nincs itt semmi. Egy nagy kő? Nem, azok nem hullanak csak úgy az égből. Egy toboz? Attól meg nem ájulna el. Egy vastagabb ágtól már annál inkább. Fellövök néhány tüskét a mellettünk lévő fa teteje felé. Le is szakad egy ág, amit gyorsan a csődör mellé helyezek. Oké, már csak a nyomokkal van gond a hóban. Elég ha csak az út mellettieket nagyjából eltüntetem, amúgy is túl sötét van. Akkor hát... belerúgok a szomszédos fenyőbe, amitől egy nagy kupac hó esik le, egyenesen a nyomokra. Ez majd megteszi. Áldozatom mocorogni kezd, ideje indulni. Nyomaiba lépve hagyom el a helyszínt és indulok vissza a mesterhez.

***
– Azt hiszem ez a domb lesz az – nézek fel az emelkedőre, amiről jöttem.

Elindulok felfelé, már félúton járok, mikor valami elsüvít mellettem. Megtorpanok, majd a sebesen száguldó dolog után nézek. Egy szán az, rajta a mesterrel és a fajankóval. Azt hiszem indulhatok vissza...
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
2

#42 Felhasználó nem aktív   Asorg 

 • Griffon Fucktard
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 880
 • Csatlakozott: 25-július 13

Elküldve: 10 november 2014 - 09:26

Mirk Neb

- Itt balra. - A lilás szemek felém fordultak, ahogy a tekinteteink pár pillanatig összefonódtak rögtön tudtam mire gondol a nyomkereső - Biztos utána mész?

- Megyünk. Kell a pénz.

- Nem várjuk meg a reggelt? Addigra talán a köd is elenyészik. - Próbálkozott tovább Silvers.

- Mi az, csak nem félsz? - szemöldököm felvonva néztem vissza rá. - Addigra lehet, hogy a hó már belepi a nyomát és ki tudja, mikor támad újra.

- Nem félek, csak nem szeretem az öngyilkos küldetéseket.

Lassan elindult a szerpentin irányába, kecses lépteivel csak alig hagyva nyomokat a friss havon. Vajon hogy csinálja futott át az agyamon, ahogy a távolodó Griffet néztem. Majd ha visszaértünk a faluba megkérdezem tőle.


Már vagy egy hete tétlen ültünk Chillyvalley fogadójában mikor jött a hír. Valami tizedeli a helyi csirkeállományt. Pát érmét adtak annak, aki levadássza ezt a farkast. Engem persze teljesen hidegen hagyott, míg nem az első kristálypóni tetemét meg nem találták. Sőt utána sem én voltam, aki kitalálta, hogy én legyek a dicső hős aki levadássza.

- Egy patásnak annyi… úgyis van belőlük elég sok. Ez jár nekik, mert nem fogadták el, hogy fizetnek a falu védelméért. - Néztem Blurbitre, ki szemüvege fölött egy elég szemrehányó tekintetet küldött felém. - Jól van. – Vágtam az asztalhoz a korsót. – Tudod, hogy téged tiszteletbeli Griffnek nyilvánítottalak.

- Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e - Morogta halkan a födipóni - De érdemes lenne így már meggondolni. háromszor annyit ajánlanak a farkas fejéért.

- És az mennyi 15? Hányszor mondjam el? Tőlem az egész falu farkastáp lehet vagy akár jégbe is fagyhat, akkor sem segítek. Tudod mennyire lekezelőek? - hajoltam át az asztal felett.

- Talán nem lennének azok, ha nem szidnád őket fennhangon a saját falujukba. - billentette oldalra a fejét az öt mérgesen figyelő kristálypóni felé. - Meg had ne kelljen felvilágosítani a pénzügyi helyzetünkről. Az hogy átfuvaroztattad az egész csapatot a Kristá…

- Igen tudom, tudom. Jó legyen. Old meg hogy 20 bit legyen, az ár mire visszaérek. Kik maradtak itt?

- Csak Burley, Silvers - Mutatott a sarokban ájultan fekvő nagy tollkupacra, és az őt üres poharakkal díszítgető Griff lány felé.

- Silvers, gyere! Munka van. – Szólt a kurta vezényszó, és nem sokkal később már a szügyig érő hóban baktattunk.

Persze még három nap is eltelt mikor legközelebb támadott a bestia. Igen, kivártam. Nem kezdem el hűlt nyomokra vadászni. A mostani áldozat egy csikó volt. Túl sokáig játszott a falun kívül. A legjobb volt a bújócskában, de a farkas szaglása elől ő sem tudott elbújni. Egy sikítás rázta meg a környező hegyeket majd jött a nagy csönd. rögtön tudtam, hogy eljött az én időm, a világos tollazatú nyomkereső már a falu szélénél várt, és rögtön belevetettük magunkat a szügyig érő hóba.

Már a félúton voltunk fölfelé mikor megahallottam az üvöltést.

- Jó gyere csak, én várok rád! - Puskám a vállamhoz fogva kémleltem a tejködöt. – Figyelj mindkét irányba Silv…

ÁHHH!
Az előttem baktató lányt a dombról egy szőrkupac kapta oldalba, és lendületét továbbadva együtt zuhantak a szakadékba. Hitetlenkedve futottam oda ahol a két test eltűnt a ködbe, de a vöröslő havon kívül semmit nem találtam, csak egy távoli puffanást.

Mögülem morgás. Szóval nem vagy egyedül. Bukás, vetődés. A farkas egyik karma felszakította a vastag téli köpenyt, de nagyobb kárt nem tett. Annál halálosabb volt viszont a lövés, ami átszakította koponyáját. Füstölgő puskacsővel néztem körül, de több állatra utaló jelet nem találtam. Jó… Azért nyitva tartom a szemeimet. Ideje megvizsgálni a tetemet.

Nagy fekete bestia volt szeme vörös mint a vér, ami átáztatta a havat körülötte. Nem egy szokványos példány. Biztos még Somra ideje alatt korcsosult… Korcsosult? Fejlődött át ennyire. Legalább a szőrme ép. Ez is biztos megér egy két tallért. Fogak is hasznosak lesznek. Nemsokára végzek is a test kifosztásával és hátrahagyom a dérnek és a dögevőknek azt ami megmaradt az egykori félelmetes fenevadból.


- Ez jó volt, ismételjük meg valamikor. - Nézem rá a sok sebből vérző Griffre. Egy erőtlen mosolyt kaptam válasznak.

A hegy aljában találtam rá Silversre, átfagyottan széttépázottan, de legalább még élt. Úgy félúton tudott csak kiválni támadójának szoros ölelésből, de már azelőtt kaptak pár ütést a hegytől, így összemarcangolva, megtörve csak alig tudta enyhíteni az esését. Ezen felül még szerencsésnek is mondhatta magát, mert egy nagy kupac hóba landolt mi a farkas egy sziklára érkezett. Ha nem keresem meg a testét biztos, hogy ott múl ki, így is csak sántikálva a vállamra támaszkodva tudott eljutni a faluig.

- Egy italra a vendégem vagy - támogattam a kocsma felé.
3

#43 Felhasználó nem aktív   Robbie Rotten 

 • Gázszerelő
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 5.459
 • Csatlakozott: 05-augusztus 12
 • Location:Felcsút

Elküldve: 11 november 2014 - 06:16

Frost Breath

- Nem tudnál jégdémonokat farigcsálni, - közben eleresztem a tüskéket alulról és megindulunk lefelé, - mert nem vagy olyan epikus és szép, mint én.

A szán lassan begyorsul, mi pedig átadhatjuk magunkat a sebesség örömeinek. Egyszer csak valami ismerős és kék suhan el mellettünk.

- Bakker, ez Icy volt! - Szólok hátra az utasnak. - Meg kéne állni, csak kár, hogy nem tudok! ...várj, van egy ötletem!

Azzal a jégtömb talpába ismét méretes tüskéket idéztem, hogy megállítsák... ami sikerült is.

Csak mi nem álltunk meg.

Ajajj.

Talán egy rámpával levezethetném a sebességet. Gyorsan szülök is a pályámra egy vízszintes U alakút...

...amitől sikeresen csak az ellenkező irányba kezdek el repülni, kicsit magasabban. Ciki.

Azonban egy kék reményfoltot látok meg a földön, egyre közeledve, amint a gravitáció, ama cifra asszony ismét hatalmába kerít.

- KAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJEL! - Adom ki méltóságteljesen parancsom, miközben patáimmal kapálózók szabadesésem közepette...
kép
2

#44 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 11 november 2014 - 07:13

Icy


Hangos sóhajjal fordulok meg és indulok vissza. Nem hiszem el, hogy nem vártak meg. Ilyen sokáig távol lettem volna? Mindegy, jobb ha sietek és nem váratom meg őket újra. Futásnak eredek, lefelé a lejtőn még gyorsabban megy. Ekkor azonban... valami jön felém. Gyorsan.

– Mi az? – megtorpanok és hunyorítva bámulok a közeledő kékes pontra, míg felismerem. – E-Ez...

Tátva marad a szám a meglepettségtől, de erre nincs idő, mert ideér a hang is.

KAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJELKAPJEL...

Mééééégis hogyaaaaan?! Túl magasan van, nem érem el! Hirtelen ötlettől vezérelve alakot váltok a körülöttem levő rengeteg jég és hó segítségével. Egy hatalmas medve formáját. Ez az, így már elég magas vagyok, ráadásul a medvék bundája jó puha- Várjunk csak. Én egyáltalán nem vagyok puha, nem lesz ez így jó...

Túl késő, itt van! Felmarkolok egy kupac havat annak reményében, hogy ez majd felfogja egy picit a becsapódást, majd a tőlem telhető legóvatosabban kapom el újdonsült, magam elé tartott mancsaimmal.

Aggódva pillantok le, a finom porhó teljesen betakarja. Óvatosan lefújom róla. Hála az égnek magánál van, de mintha egy kicsit kótyagos lenne? Remélem rosszul látom és nem ütötte meg a fejét... Már csak az kéne, hogy meggárgyuljon. Még jobban.

– M-Mester jól vagy?


//párbeszéd kezdeményezése//
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
1

#45 Felhasználó nem aktív   Robbie Rotten 

 • Gázszerelő
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 5.459
 • Csatlakozott: 05-augusztus 12
 • Location:Felcsút

Elküldve: 12 november 2014 - 05:15

Frost Breath

Hűséges asszisztensem hűségesen veszi utasításom és rögtönzött megoldásként egy hatalmas jégmedvévé avanzsálódik. Ami jó, mert nagy és szép...

Csak még mindig jégből van.

Ő is látszólag veszi a poént, amin egyikőnk se fog nagyon kacarászni és felkap egy marék havat, ám sokat ez se tompít rajta.

Csatt!

...fffeffeefejjel lelefé vagyok? Aaa hádzsó láábamnál tard. Megfordít.

Zembe gerülüng.

Zia maci.

Mmegpazsgolom kótyagosan pofikáját.

- Kö-közi. - Buggyogom. - M-majd kapard mán össze a történészturkász kölköt is, ő is letanyált onnan. Nemtom egybe van-e még. Adddig megtalálom merre a fel és le...

//Párbeszéd folytatása//
kép
1

#46 Felhasználó nem aktív   Dartheon 

 • Az első Póni-csatahajó kapitánya
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.811
 • Csatlakozott: 19-február 14
 • Location:Calradia

Elküldve: 14 november 2014 - 08:21

Ascaroth

Csúszunk Frosttal, egyre gyorsulva! Ezaaaaaaaaaz bébi, toljad neki!
Sörényemen húz végig a szél, ahogy megyünk lefelé a jég-szánon, közben Icy is feltűnik.
Valami félresikerül, ugyanis a következő pillanatban már seggen csúszok.
Rámpa.. rámpa? Minek az?! NEEE ATTÓL...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! LE FOGOK ZUHANNI!!

A levegőben felfelé lassul a testem, majd megindul lefelé, mint egy darab fa,
Ne.. ne.. gyerünk, varázsolj valamit!
Teleport? Nem, a lendület megmarad...
A gömb? Nem olvastam el.. NEM OLVASTAM EL!! DE IGEN!!
Te hülye, hülye barom!
DE NEM EMLÉKSZEEEEEEEEEEEMMM!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Lábaimmal kétségbeesetten kapálózok a levegőben ahogy a föld közelít felém.

**Puff**
Mint egy nagyobb kő, csapódok bele a hóba.
Szédülök, forog velem a fehér, színtelen világ.
Tagjaim fájnak, nem tudom merre van a fenn és a lent! Eh.
Azt hiszem, inkább pihenek itt egy pár percet...
Justice RAINS FROM ABOVE!


1

#47 Felhasználó nem aktív   Omni 

 • Pineapplejack
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Changeling
 • Hozzászólás: 2.240
 • Csatlakozott: 23-december 12
 • Location:in the bed with your crush

Elküldve: 14 november 2014 - 09:34

Clearlight

Lassacskán feltápászkodtam. Kérdő tekintettel bámultam az elterült betörőre, nem volt egy gyenge ellenfél ez a kanca, de úgy látom, hogy újdonsült barátom már intézkedett is, még ha csak véletlenül is sikerült ledöntenie.

Viszont ott van bent Virtuous Right, akit ki kéne szabadítani, úgyhogy visszatérek a házba, és kioldom a köteleket, amikkel a székhez rögzítették.

- Virtuous Rightot keresem, remélem, hogy jó helyen járok. Celestia hercegnő küldött engem, hogy az előbbi nevén említett személy a kérésükre csatlakozzon a Kristálybirodalom rehabilitálásába, tanácsnokként.

//párbeszéd kezdeményezése Virtuous Righttal//
Certified fan of the series since 2011.
2

#48 Felhasználó nem aktív   CL4P-TP Steward Bot 

 • Glitcher
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.310
 • Csatlakozott: 08-augusztus 13
 • Location:Pandora

Elküldve: 15 november 2014 - 08:58

Virtous Right

Nem emlékszem semmire...

Egy székben ébredtem, megkötözve. Egy kanca állt tőlem jobbra. Bizonyára azt várja, hogy felébredjek. Egy másik póni is volt ott. Keresett valamit.

– Felkelt – mondta a barackvirág színű földi póni, aki mellettem volt.

– Remek. Hadd beszéljek vele – mondta neki a lila csődör – Szóval Right. Nem akarsz valamit mondani?

A betörő szemébe néztem. Nagyon ismerős volt. De nem rémlett honnan.

– Megkérdem még egyszer. Akarsz mondani valamit? – nézett rám idegesebben.

„Hol találkozhattam vele? Lehet az őrségem alatt? Ha megtudnám a nevét…”

– VÁLASZOLJ HA KÉRDEZLEK! – kiabálta és levágott nekem egy pofont.

– Hallgass! Még meghallja valaki – mondta a másik kanca miközben keresgélt.

– Rendben – mondta morogva.

Ekkor megint helyet cseréltek a betörők. Nem értettem az egészet. Mit keresnek? Kik ők? Mikor kötöztek meg?

– Megtaláltam az egyiket! – szólt a lila.

– Remek. Akkor már csak egy kell. Szerintem az is itt lesz valahol. Francnak van ennyi könyve.

Ekkor egy denevérpóni ugrott a csődör mellé, akit meg is rúgott. A rúgástól neki dőlt társának, aki szintén elesett. A barackvirág színű kanca felállt a teher alól és nekirontott az első támadónak. Miközben néztem a csatát, hirtelen elkezdett fájni a fejem. A következő emlékem az volt, hogy valaki kérdezett valamit.

– Virtuous Rightot keresem, remélem, hogy jó helyen járok. Celestia hercegnő küldött engem, hogy az előbbi nevén említett személy a kérésükre csatlakozzon a Kristálybirodalom rehabilitálásába, tanácsnokként.

Kinyitom a szemem és meglátok egy denevérpónit.

– Én vagyok az – nézek a szemébe. Felálltam és körbe néztem a szobában. – Mi történt?


//Párbeszéd folytatása//
kép
4

#49 Felhasználó nem aktív   Omni 

 • Pineapplejack
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Changeling
 • Hozzászólás: 2.240
 • Csatlakozott: 23-december 12
 • Location:in the bed with your crush

Elküldve: 16 november 2014 - 09:21

Clearlight

– Én vagyok az – néz rám értetlenül és zsörtölődve. Körbenézett a szobában, valószínűleg fejbe vágták a betörők, mert eléggé kóvályog csak. - Mi történt?

Pár szárny csapással feltornázom magam a tetőt tartó vízszintes, fagerendákra, ahonnan amolyan ellenőrzés képen ránézek a léghajóra, nehogy valaki megfújja amíg itt az időnket ütjük el. Egy ásítással kényelmesen hanyatt dőlök.

- Én is ezt szeretném kérdezni tőled. Valamilyen okból betörtek, de csíkos barátunk leterítette a szökni próbáló kancát. Behívnád kérlek?

A plafont bámulva feküdtem, az egyik hátsó lábamat a másikra keresztbe téve. Hallottam Virtuous Right lépteit, ahogy lassacskán kiténfereg az ajtón. A denevérpóniknak olyan kifinomult hallószervük van, hogy a legapróbb neszt is tökéletesen el tudják helyezni a térben; ettől vagyunk olyan rendkívüli vadászok.

Rövidesen visszatért, Morgannel együtt, én pedig felültem, és elkezdtem a mondanivalómat.

- Igazság szerint én sem tudom pontosan, hogy mi okból jöttem érted. Annyit kötöttek az orromra, hogy két hete emelkedett fel a Kristály Birodalom, és a hercegnőknek szüksége van ránk, hogy megszervezzük a vezetését és a védelmét, amíg Cadence hercegnő trónra nem kerül- nagy pata hadonászásokkal kísértem beszédemet - Szóval oda szeretnék kilyukadni, hogy a hercegnők kérésére magammal kell vinnem téged, persze csak ha ez nem jelent fizikumi gondokat.

Leugrok, majd elkezdem megkötözni a csődört.

- Morgan, segítenél ezeket a banditákat feltuszkolni a léghajóba?

// párbeszéd folytatása a jelenlévőkkel//
Certified fan of the series since 2011.
2

#50 Felhasználó nem aktív   redmark 

 • Hű tag
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 312
 • Csatlakozott: 08-április 14
 • Location:Esztergom

Elküldve: 16 november 2014 - 11:49

Morgan

Egy ideig magam maradok kint, ahogy a denevérpóni egyetlen egy szó nélkül ismét eltűnik a házban, a most már üres ajtókereten keresztül..

Pár pillanatig gondolkodok még az imént történteken, aztán végül feladom, és az ajtó maradványaihoz lépve, elkezdem keresni a fúvócsövemet, amit pár másodperc alatt meg is találok, hála az ajtó sötét fájától igencsak eltérő, világos színének.
Végül pár másodpercnyi hallgatózás után – dulakodásra, vagy bármi szokatlanra utaló zajok híján – el is rakom a fegyverem az nyeregtáskámba.

Pár pillanat múlva egy piros sörényű unikornis sétál ki a házból kótyagosan, majd behív a házba.
Ő lesz akkor Virtous Right – teszem hozzá, amint meglátom a régről ismerős arcot, akinek most már a nevét is megtanultam, legalábbis egy ideig most nem fogom elfelejteni, az biztos.

A csődör végül egy folyosón keresztül, egy látszólag üres szobába vezet be engem, ahol azonban igen hamar észreveszem Clearlight-ot az egyik tetőgerendáról leereszkedve.
- Őőő – kezdem a válaszom a hang forrása felé fordulva – Persze, segítek.

- Neked pedig, ha gondolod van itt valahol... – kezdek bele az unikornis felé fordulva, miközben megint elveszek a nyeregtáskámban.
- Hát őő... - folytatom, amint a bal nyeregtáskámból egy üvegcse letört nyakát veszem ki, majd egy átázott papírzacskót benne a maradék három sütivel – Noos, fájdalomcsillapitómuffin. - hadarom el kínosan.
- Szóval léghajó... - fordulok gyorsan vissza Clearlight felé, a kínos szituációt feloldandó.

//Párbeszéd folytatása
kép
A flap of Fluttershy's wings on one end of the world may bring peace and beauty to the other.
Az eredeti mű és alkotója

Spoiler
1

#51 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 19 november 2014 - 07:15

Icy


– Kö-közi. M-majd kapard mán össze a történészturkász kölköt is, ő is letanyált onnan. Nemtom egybe van-e még. Adddig megtalálom merre a fel és le...

Hangos sóhajjal és egy szemforgatással nyugtázom, hogy kutya baja. Pont olyan, mint a hibernációja előtt pár hónappal, mikor túl sokat ivott abból a furcsa löttyből.
Továbbra is medveként, mesteremet bal mellső mancsomban tartva indulok el az irányba amerről iderepült. Arra kell lennie az okostojásnak.
Nem kell sokat sétálnom és meg is látok egy hosszú szántást a hóban.

– Nem semmi – bólintok elismerően. A végén meg is találom a célszemélyt, fejjel a hóba fúródva.

– Hé, kelj fel – parancsolok rá, de meg sem moccan. Talán eszméletét vesztette? Farkánál fogva (nyem) emelem a levegőbe és lógatom magam elé. Fejjel lefelé csüng. Óvatosan megmozgatom, amitől jobbra-balra kezd hintázni, mint egy inga.

– Egyben vagy, Ascaroth? – kérdem tőle újra kárörvendő mosollyal, remélve, hogy válaszol végre.


//pb folyt//
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
2

#52 Felhasználó nem aktív   Dartheon 

 • Az első Póni-csatahajó kapitánya
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.811
 • Csatlakozott: 19-február 14
 • Location:Calradia

Elküldve: 19 november 2014 - 11:16

Ascaroth

Furcsa érzés van testemben - mint amikor valami nem egészen normális.
Uhh.. ennyire kemény lett volna a leérkezés?
Szemem még mindig csukva van, és.. mintha lassan a testem himbálózna.. azért ennyire nem verhettem be a fejem.

Ismerős hang jut fülembe, viszont nem értem, amit mond.
Kinyitom sze --

ÁÁáááá!! Mi a fasz?!
A hó előttem van, én pedig jobbra-balra lengedezek. Lábaimmal kapálózok de semmi haszna.
-Ne, ne, nee!!
Egy másodperccel később körbenézek , és.. az ott Frost? és.. ki az aki...?

- Ki vagy te? Tegyél le, és engedd el Frostot is!

<párbeszéd kezdeményezése>
Justice RAINS FROM ABOVE!


1

#53 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 20 november 2014 - 12:09

Icy


– Ki vagy te? Tegyél le, és engedd el Frostot is!

Mi a fenét rikácsol ez, elment az esze? ... Oh. Ooooooh... Hát persze, ő még nem tud az alakváltásról. He...hehe...hehehe. Azt hiszem ideje kicsit próbára tenni a nyavalyást. Torkom megköszörülöm, majd szokásos hangomat elmélyítve a számhoz emelem és teljes hangerővel ráüvöltök.

– GRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHH! – majd biztonságos magasságba eresztem és elengedem, amitől a hóba huppan. – Nem eresztem el a vacsorám, ostoba kis póni! Ha pedig nem akarsz desszert lenni, azt ajánlom takarodj a területemről, de azonnal!!!

Nos, most megtudjuk mennyire gondolta komolyan, hogy csatlakozik. Megpróbál meggyőzni, esetleg rám támad, hogy megmentse a mestert vagy a nyakába veszi a lábát a gyáva?


//párbeszéd folytatása//
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
1

#54 Felhasználó nem aktív   Dartheon 

 • Az első Póni-csatahajó kapitánya
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.811
 • Csatlakozott: 19-február 14
 • Location:Calradia

Elküldve: 20 november 2014 - 08:09

Ascaroth

Frostot tartja egyik mancsában a lény, és.. legalább háromszor akkora, mint én.. Uhh..
Mit csináljak? Fussak el, és meneküljek fülem-farkam behúzva?
Heh.. vicces. Egy ezer éves egyszarvút hosszú várakozás után egy furcsa jégmedve fog elfogyasztani vacsorára. Milyen meghökkentően szar egy vég lenne ez, nem?

És mégis hogy fogom legyőzni ezt? Sehogy..
Dehogynem, hőre a legtöbb állat érzékeny

De...Frost? Mi van vele? Ahogy látom.. mit látok? Lehet élő, akár halott is. Ha halott, akkor úgyse számít nem?

Elég! most nincs idő pánikolni és kétségbeesni, úgysincs hova visszamenjek már!
Dicsőség, vagy halál!

- A területedről? - kérdezem tőle kiáltva - adok én neked területet te szörnyeteg!

Három pónihosszal hátrébb teleportálok, majd belefogok a tűzlabda megidézésébe. A varázslat már jól megy, volt időm kitanulni a Kristály Birodalomban. Fél másodperccel később a narancssárga forróság megindul a medve mellkasa felé.
Justice RAINS FROM ABOVE!


2

#55 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 20 november 2014 - 08:38

Icy


"E-Egy tűzgolyó? Mi a franc megőrültél? Meg akarsz ölni?! Oh hát persze... meg akar ölni. Szép munka!" De most nincs idő a dicséretekre, gyorsan balra fordulok, így a lángok csak a jobb oldalam találják el.

– Áú, forró! – kiáltok fel, immár vékonyabb hangon. Egy szép mélyedés tátong jobb karomon, amivel védtem magam. – A franc essen beléd, Ascaroth! – rivallok rá, majd leválasztom sérült végtagom, ami hangos puffanással landol a hóban.

– Szívesen játszanék még veled, de nem akarom, hogy véletlen eltaláld a mestert. Esetleg máskor folytathatjuk – motyogom miközben szép lassan visszaváltozom szokásos formámba, Frostot pedig óvatosan lerakom. – Szóóóval megvan még a szán? – nézek rá kérdőn mintha mi sem történt volna.


//pb folyt//
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
1

#56 Felhasználó nem aktív   Dartheon 

 • Az első Póni-csatahajó kapitánya
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.811
 • Csatlakozott: 19-február 14
 • Location:Calradia

Elküldve: 21 november 2014 - 06:56

Ascaroth

– Áú, forró! –kiált fel a medve,sokkal vékonyabb hangon már..

Arrébb teleportálok, 3-4 pónihosszal, mindig tartva a távolságot, és bekészítek egy újabb tűzlabdát, de még nem lövöm el.

- A franc essen beléd, Ascaroth! –ordít rám a medve, majd csak úgy szimplán ledobja a sérült karját...

Mi a széna?!
Mi.. hogy? Mi? Ezt mégis hogy?
És honnan tudja a nevem?

– Szívesen játszanék még veled, de nem akarom, hogy véletlen eltaláld a mestert. Esetleg máskor folytathatjuk - folytatja, majd ... póviá alakul, és..

Icy?! De.. ilyen varázslatot hogy tud csinálni?! Ez egyszerűen hihetetlen! Lehetetlen? Ő megcsinálta...
Megszüntetem az elő-varázst, majd közelebb lépek hozzájuk.

- Szóóóval megvan még a szán? - kérdezi ő.
-Icy! Majdnem megsütöttelek élve! Örülök, hogy visszaváltoztál.. egyáltalán.. hogy vagy képes ilyet csinálni? Nekem is meg tudnád tanítani?

<párbeszéd folytatása>
Justice RAINS FROM ABOVE!


1

#57 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 21 november 2014 - 08:02

Icy


– Icy! Majdnem megsütöttelek élve! Örülök, hogy visszaváltoztál.. egyáltalán.. hogy vagy képes ilyet csinálni? Nekem is meg tudnád tanítani?

I-de-ge-sí-tőőő.

– A száááááán – ismétlem meg neki, mintha egy értetlen csikóhoz beszélnék, de tekintette továbbra is kérdések tömkelegétől csillog.

– Ehh... – adom hirtelen fel. – Nem, nem tudom megtanítani. Mivel nem vagy olyan... mint én. Amúgy meg ne tartsd olyan nagyra magad! Majdnem megsütni? Nagyobb tűzgolyó is talált már el! A tiédet inkább nevezném langymelegnek. (if you know what i mean /:j ) Attól persze még eléggé fájt – nézek rá szúrós szemmel.

– Visszatérve az előzőre pedig... Természetemből adódóan vagyok képes erre. Nem tudok hókuszpókuszolni, mint te, mivel nem vagyok unikornis. Ez csupán látszat, mint a medve vagy bármi más. Nézd – mondom neki, majd elé tartom egyik mellső patám. Egy kb. 10 cm-esre méretezett, díszes, tömör jégből készült hópehely áll ki belőle. – Tessék, megtarthatod – mondom és letöröm magamról, majd odahajítom neki. – Szóval mit is mondtál, mi van azzal a szánnal?


//pb folyt//
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
1

#58 Felhasználó nem aktív   Robbie Rotten 

 • Gázszerelő
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 5.459
 • Csatlakozott: 05-augusztus 12
 • Location:Felcsút

Elküldve: 22 november 2014 - 04:30

Frost Breath

Uuuhh... Nem sokat fogtam fel a további szédülés miatt a bekövetkező eseményekből, csak a sok üvöltözés, fényesség, meg mozgás maradt meg. Mi a fenét tudnak ezen hűhózni...

Ahogy kezd kitisztulni elmém egy szó fogja meg a fülem:

- A szááááááááááán.

Oh igen, ama aljas álnok áruló.

- A szán egy mocskos dezertőr, cserbenhagyott minket legérzékenyebb pillanatunkban! - Állok fel a hóból, még mindig minimálisan kótyagosan. - A szánokban nem lehet megbízni... Na, Icy drágám, mi jót leltél fel számunkra?

//Párbeszéd kezdeményezése//
kép
1

#59 Felhasználó nem aktív   Omni 

 • Pineapplejack
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Changeling
 • Hozzászólás: 2.240
 • Csatlakozott: 23-december 12
 • Location:in the bed with your crush

Elküldve: 23 november 2014 - 12:05

Clearlight

- A léghajó arra van - mutattam a patámmal egy irányba - Szerintem te helybéliként előbb odatalálsz mint én, indulj el, kint vedd fel a kancát, én pedig viszem a csődört.

Morgan elindult, én pedig felvettem a házba betörő csődört a hátamra. Még gyorsan visszafordultam Virtuous Righthoz.

- Tíz perc múlva visszajövünk, addig pakold össze amire szükséged lehet.

Átküzdöttem magamat az ajtó romjain, majd Morgant beérve együtt indultunk a léghajóhoz. Hosszú ideig csak néma csöndben voltunk, és a lábunkkal vertük a port a földes utcákon. Bár mindketten próbáltuk megtörni ezt, de az erőfeszítéseink kevesek voltak ehhez. Csak ide-oda nézelődtünk, sejtve, hogy a másik is kínosnak gondolja a szituációt. Mindössze néhány szedett-vetett egyszavas kérdés, és ugyanilyen hosszúságú válasz hangzott el, mígnem végül úgy éreztem, hogy sikerült egy beszélgetést indítanom.

- Szóval... - kezdtem bele - érdekel egy ajánlat? Velünk tarthatnál a Kristály birodalomba, nagy hasznát vehetnénk a tudásodnak.

// párbeszéd //
Certified fan of the series since 2011.
0

#60 Felhasználó nem aktív   Ritli 

 • Okleveles trollszelidítő magiszter és Hulk
 • Csoport: Moderátorok
 • Hozzászólás: 4.744
 • Csatlakozott: 15-január 13
 • Location:Székesfehérvár

Elküldve: 23 november 2014 - 12:25

Icy


– A szán egy mocskos dezertőr, cserbenhagyott minket legérzékenyebb pillanatunkban! A szánokban nem lehet megbízni... Na, Icy drágám, mi jót leltél fel számunkra?

Bambán bámulok mesteremre, akiről nem tudom eldönteni, hogy szokásos önmaga vagy még mindig K.O. Végül mégis válaszra nyitom a szám.

– Nem messze délnyugatra van egy falu – mutatok a megfelelő irányba. – Vagy kisebb város. Nem igazán tudtam felmérni, mert sietve indultam vissza. Bár láttam egy csődört, aki az éjnek évadján kint ólálkodott, de őrséget nem. Mivel a hegyről már leértünk kb húsz percnyire lehet – válaszolok kérdésére. – Mester jobban vagy már? Tudod tartani a tempót? Ezért gondoltam, hogy kéne az a szán... – mondom miközben még egyszer körbenézek.


//pb folyt//
Nyaa~
kép

Hilfe! Das Monstrum im mir wird explodieren!
0

Téma megosztása:


 • (4 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó