Na még, hogy ha katona viselt és tűzkeresztségen átesett emberek dúdolgatják a "Smile smile smilet" silbakolás közben egy rohamkarabéllyal. Azt is eltudom képzelni, hogy a késükkel pipihelyet pónit faragnak unalmukban.
MI hiába vagyunk lovasnemzetség, nem igazán népszerű nálunk ez a dolog. Bár, ez én szerintem inkább a katonaságunkkal szembeni szkepticizmus folyománya.
Míg a pocsolya túl oldalnál ennek azért
Pl: Matthew Mosier vagy Black Gryph0n.
Nem kell katonának lenned, hogy élvezd a vele kapcsolatos dolgokat. Elég ha olyan hobbi "military búzi" mint jó magam. Ha nem, minimum szereted a fegyvereket.
Ezt akkor most ezt kössük is egybe a pónikkal.
Nem teszem magasra a lécet az elején, de találtam egy érdekes képet, amin jót szórakoztam.

Sokat lehet találni ilyen, a pónik most milyen fegyverek vagy járműk lennének cuccot.
+1
Applejack: Klasszikus, amerikai, megbízható, és egy pisztolyhoz képest hatalmas a megállító ereje. Tipik AJ. ( bár bevallom én ide egy revot gondoltam volna. Fura, hogy mind öntöltő pisztolyt kapott.)
Rarity: Fehér mint az Úr adta manna, és jól nézz ki feketében. Természetes, hogy valami stílusos, egyénileg dekorált fegyver lesz.
Fluttershy: Csendes, kicsi, elegáns, könnyen elrejthető, merényletekhez ideális: egyértelműen Fluttershy . Náci tisztek mellet, James Bond is ezt használja.
Rainbow Dash: Na, ez a típus kb. teljes összefoglalja mind azt, amit a karakter iránt érzek: qrva gyorsan kiürítem a tárad aztán használhatatlan.
Pinkie Pie: Hehe, ezt is eltalálták. Nehéz bánni vele, kurva hangos, viszont egyből átviszi a rohambilit.
TWilight Sparkle: Menő külső, német precizitás, rajta mindenféle, varázslatos high-tech lófasz. Hideget- meleget nyugodtan adhatsz neki, akkor is hűséges fegyver marad.
Starlight Glimmer: Szerintem ez nem szorul magyarázatra.
Kb, egy ilyen poénra vett, Csatakanca dzsemburit terveztem a hunbrony egyesített haderőnek, ahol kb, a ponyk, bronyk katonás dolgokat kilehet vesézni, vagy röhögni. stb
És most oszolj!