Hunbrony Fórum: Equestria: A.C. 300.000 - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
 • (15 Oldal)
 • +
 • « Első
 • 13
 • 14
 • 15

Equestria: A.C. 300.000 ...ha majd minden kornak leáldozott... hogyan találtok haza?

#281 Felhasználó nem aktív   Klenon 

 • Hű tag
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 302
 • Csatlakozott: 05-január 12

Elküldve: 05 július 2014 - 12:04

Klenon:

– Talán csak az sújtja komolyabb fájdalommal a sors kettőnk közül, akiben van annyi erő, hogy elviselje. – mondom neki finoman mosolyogva.
Az őrökkel én sem foglalkozva, útitársam felé fordítom a tekintetem.
– Ő itt Eszpera, Katarakta Mester tanítványa, aki sokat segített nekem, mióta megjöttünk. Eszpera, ismerd meg jó barátomat, Szépmező Szárnyát.

A bemutatásomat meglehetősen szűkszavúnak éreztem, de nem akartam a kelleténél többet mondani, miközben az őrök is halhatnak minket.
– Eszpera segített a fejfájásom leküzdésében. Nézd, újra működik! – mutatok a szarvamra széles vigyorral, aztán egy kisebb kavicsot elkezdek a varázserőmmel mozgatni.

De ez csak a megtévesztés miatt volt. Az erőm nagy részét nem a kövecskére pazarlom, hanem arra, hogy megnyissak egy mentális csatornát köztem és Szépmező Szárnya között. Ezzel a módszerrel már régóta kommunikálunk együtt olyan helyzetekben, amikor egymás között szeretnénk beszélni, a környezetünk kizárásával. A kavics miatt meg valószínűleg azt hiszik majd, hogy annak az emelgetése miatt vibrál a szarvam.
A varázslatot úgy próbálom irányítani, hogyha Eszpera megsejti a trükkömet és hallani szeretne minket, akkor könnyedén megtehesse.
"– Szépmező, talán el tudunk jutni Verdomo-hoz, akitől kaphatunk válaszokat. Úgy néz ki, Eszpera-ra hallgatnak a többiek. Megpróbáljunk téged is magunkkal vinni?

OFF – párbeszéd folytatódik. – OFF
0

#282 Felhasználó nem aktív   Bluedrake Miller 

 • Kormányzó
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 780
 • Csatlakozott: 02-január 12
 • Location:Szentistván

Elküldve: 05 július 2014 - 04:56

Szépmező Szárnya:

A lebegő kavicsot figyelem.
- Örülök, hogy jobban vagy.- ,majd fejben folytatom.- "Igen, így legalább megtudom, ki Verdomo és nagy eséllyel ott lesz valamelyik felettesem a közelében, akiknél jelentkeznünk kell."
- Merre mentek? Talán ugya oda tartunk.

/Részemről vége a párbeszédnek, de ha kéritek, még írok./
"Amint a nap a horizont mögé bukott, és kigyúltak az első csillagok, eszébe jutottak az interjúk, amelyeket a balvégzetű Columbia legénységével rögzített. Lelki szemei előtt még mindig látta ragyogó, reményteli arcukat, emlékezett szellemiségükre és mosolyukra [...] Ahogy most a lemenő nap által narancssárgára és rózsaszínre festett felhőket nézte, újra meggyászolta azokat a bátor lelkeket, akik örökre eltávoztak az emberi világból.
A sűrűsödő homályba meredve, keserű gondolatai egyszeriben átadták helyüket valami másnak. Mintha nagy súlyt emeltek volna le a melléről. Lélegzetért kapott, és a levegő hihetetlenül édesen töltötte meg a tüdejét. Az érzés abban a pillanatban kitörülhetetlenül egybekapcsolódott benne a felhők szépségével.
[...] Nagy teher alól szabadult fel, amit addig öntudatlanul cipelt egész életében. És megértette.
Ötven-egynéhány évének valamennyi fájdalma, a félreértések, a sértődöttségek, mellőzöttségek, csalódások, az élet apró, mindennapos haláltusái most egyszeriben elszálltak. Helyükre pedig a megbocsátás mindent elborító érzése telepedett, úgy saját maga, mint embertársai iránt. Szeretet töltötte el minden és mindenki felé.
[...] Mielőtt egyáltalán rájöhetett volna, mit csinál, azon kapta magát, hogy sírdogálni kezd a tornác kis tóra néző hintaágyán ülve, szipog, és úgy itatja az egereket, ahogy tízéves kora óta soha."

James Stoddard: Csillag-vezére hányt-vetett hajóknak (részlet)
0

#283 Felhasználó nem aktív   Klenon 

 • Hű tag
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 302
 • Csatlakozott: 05-január 12

Elküldve: 06 július 2014 - 06:58

Klenon:

Bólintok Szépmezőnek, aztán Eszperahoz fordulok.
– A társam velünk tarthat Eszpera?

OFF – a párbeszédnek részemről is vége. – OFF
0

#284 Felhasználó nem aktív   Gabe 

 • Overwatch
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 403
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Source Code

Elküldve: 10 augusztus 2014 - 05:15

Sierra

- Nem kell semmilyen témát kitalálnod – feleli Hérics – lehet, hogy kicsi vagyok, de akkor is tudok mondani egyet, s mást!
Bár magadban mondogatod, hogy nincs semmi furcsa ebben, ám ahogy a világtalan szemeivel pont rád néz, valamiért mégis el fog a kíváncsiság.
- Lehet, hogy nem látlak, de akkor is hallom a hangodat – mintha megérezte volna a fejedben lezajló rövid gondolatmenetedet, a csikó nyugodt hangnemben válaszolt – Egyébként katona vagy? Tudod, az apukám is szolgált a hivatalos seregben, amíg meg nem születtem... egyébként találkoztál már ilyen vadakkal? Mert nekem ez volt az első...
Amire nem számítottál, Hérics szájából csak úgy folytak a szavak megállás nélkül, nem értve belőlük a kijelentéseket, kérdéseket, úgy egyáltalán csak kisebb részeket sikerült kiragadnod a beszédjéből.
- Mindig ezt csinálja, amikor biztonságban van... - suttogja a füledbe Ábrándka – ilyenkor olyan aranyos és csak ekkor érzek én is boldogságot a szívemben, ami miatt nem tudjuk még mégis miért hagyta el a várost vagy négy napja?
Láthattad Ábrándka kíváncsi tekintetét, valamint a lassacskán kérdéseit befejező Hérics utolsó pár szavát, még mielőtt egy nagyot lélegezve bombázna tovább a kérdéseivel...

Solar Flyheart

- Oh, kedves tőled! - feleli az egyszarvú bárgyún – Már így is elég volt Snaktland öt perc alatt mélybeküldő szidalmaiból, idehozzák kegyelmedet, hogy még rosszabbul érezzem magam! Mármint félre ne tessék ezt érteni, de pont egy földipóni csődőr és egy pegazus kanca tudott kimenteni onnét! Ráadásul még cserbenhagytam az egyetlen jó barátomat...
Ahogy hallgatod a melankólikus szavait, rádöbbensz, hogy az unikornisnak ez nem a szerencsenapja: nemcsak az, hogy elvesztette a barátját, továbbá az egyik társa ez miatt lesemmizte, de hogy téged kancának vél! Kicsit még a gondolataidba veszel, hogy hogyan válogassad meg a szavaidat.

Terra herceg

- Beavatni? – kérdezz vissza Sávos, majd szemeit forgatva a következőt válaszolja – Ám legyen, bár a legnagyobb részét még én magam sem tudom... mikorra elindulunk persze... és te, Kék Villám, jól vagy?
A melletted feltápászkodó unikorniskanca fáradtan bár, de a következőt mondja:
- Persze, csak nagyon fáj a fejem! – ekkor a bal mellső patájával próbálja sikertelenül simogatni a fejének fájó részét – mindenesetre köszönöm, Terra, hogy segítettél.
Egy rövid másodpercre te is elejtesz egy mosolyt az egyre vidámabbnak tűnő kancának, ám a Sávos mellett felsorakozó kutyák katonás fegyelem mellett körbevesznek titeket, így próbálva terelgetni titeket ismeretlen helyekre.
Még mielőtt Sávos elszólná magát, észreveszed, ahogy a körülöttetek figyelő tekintetekkel figyelő kutyák a Kockának tűnő szimbólummal jelölt folyosóra visz titeket.
- Hát mit ne mondjak, honnét is szakadtunk el egymástól... óh, igen! A kapunál! – kapizsgálta végre elméjének emlékeit Sávos – Hát, ahogy az az eb felkapott, kardot szegezve a torkomnak, tényleg azt gondoltam, hogy itt halok meg... De ahogy látod, nem csak, hogy élve látsz, hanem ezeknek a főnökéhez visznek minket. Mert mit is mondhatnék, ahogy a főnökük csak ott ragyogó szavaival ÉRTELMES NYELVEN beszélt, az már megnyugtató volt... sőt, még mindig érzem, ahogy a fejembe beletuszkolt valamennyi tudást is... nem tudom, hogy hogyan, de most ha nagyon koncentrálok, akkor kinyögök valamennyi szót amit ezek értenek, bármennyire is úgy érzem, mintha álmodnék! Figyeljen Herceg, még most is kavarognak bennem a gondolataim, fogalmam sincs, mit mondhatnék...
A földipóni sárgásan ragyogó szemével folyamatosan téged figyelt, mialatt zavartan beszélte el az eddigieket.
- Jah igen, még nem tudtam elmondani semmit sem a Fönöküknek, Királyukak, vagy minek az ittlétünket, hiszen ekkor az egyik őrszem jelentette volna az azonnali levadászásotokat… így örülök annak, hogy egyáltalán volt bennem annyi bizalma, hogy időben érjek ide.
Sávos ezek után befogta a száját, hisz az ő csodálatára, valamint Kék Villám álmélkodó hangjára te is egyre nagyobb figyelemmel nézed, ahogy lassacskán a szűk folyosó végére értek, amely túlontúl kékes fénybe áztatta be a körülötted menetelőket.

Szépmező Szárnya és Klenon

Eszpera Klenon kérdésére nem gondolkodott túl sokat, hogy a következőt válaszolja:
- Azt látom, hogy Ásóssal jól kijönnek, nem kifogásolom, hogy velünk jöjjön, ha már a te barátod is.
A mosoly az arcán hirtelen ismét megkomolyodott, amint a körülöttetek álló őrökre tekintve a következő állítással próbálta lecsillapítani:
- Mint a városkormányzójának lánya, a vezetőség engem kért meg, hogy magyarázatot követeljek a sereg vezetőjétől, miért óhajtja a kancák és csikók természetesnek tűnő toborzását!
Hangjából kitörő féktelen harag rezdült mondanivalójának a végén, amire az őrség pácban és értetlenül érezvén helyzetüket feloldották lándzsáikkal és lőfegyvereikkel fenntartott akadályukat.
- Még jó, hogy ez még a kedvesebb hazugsága... – suttogja Szépmező fülébe Ásós, aki lassacskán követi hármatok társaságát, egyenesen ahhoz a nagy, néhány földipóni által lassacskán lebontandó sátorhoz, ahol talán kérdéseiteket megválaszoló alikornis lehet.
- Lám csak, kik jönnek néhány baráttal megspékelve? – a sátorból egy nagytermetű, unikornis csődör bosszús hangja hallatszódott, ahogy lassacskán kijőve megpillantott titeket.
- Atlasz! – feleli mérgesen Eszpera a narancsszínű csődörnek – a Nagyúrral kellene beszélnünk a lehető leghamarabb...
- Mintha elfelejtené a leendő kormányzó, hogy nekem csak Viharszárny kapitány mondhatja meg, mit tegyek! Ám a kis cserkészcsapatát elnézve, egy kivételével még nem bizonyítható baráti szándékaitok!
- A sereg már így is elmenőbe készül, nem tehetnénk el ezt valamikor máskorra?
- Még mit nem!
A százados ép szemében látható lett a csillogás, amelyet ti ketten ismertek már egy ideje, amióta gyakorlatoztatok a királyi testőrségben: nem akar tágítani egy tapodtat sem, míg be nem bizonyítható a gyengesége.
- Ők akkor sem állhatnak neki vért rontani, hogy lenyugodj... vagy, mégis?
Eszpera kérdésére ti ketten elgondolkodóba estek: együtt kiálltok-e a harc ittas csődör ellen, vagy sem?

Rózsasörény

Fájó fejjel, meg kisebb karcolásokkal, de úgy határozol magadban, hogy itt az ideje annak, ha már pár percre is, de kinézz az eddig rossz kapcsolatban levő bozótból, hogy megfigyelhessed, hol lehetsz. Ahogy kinézel, csupán a sötét erdő homályos fényében épphogy észrevehető fákat, valamint liánokat láthatod, amelyek mintha egy várost takargattak be, hogy egyedeik megmaradhassanak az évszázezres fejlődési versengésben. Nem telik bele néhány másodpercbe sem, hogy megállapithassad, nincs olyan félelmetes dolog, amely mozoghatna a félhomályban. Üldözőid hangos rikácsolásai is elhalkultak, ami miatt kilépve tövises menedékedből, csendes, óvatos léptekkel próbálsz kikukucskálni az fák rejtekéből, hogy kinézz a végtelennek tűnő fényes pusztaság felé, amely az utolsó fától máris elkezdődött.
Kinézve sem látsz semmi gyanúsnak tűnő elemet: a lerombolt és az időnek áldozatául esett városka ácsorgott lakatlanul, amely mintha réges-régen még azon a részen is kiterjedhetett, ahol most csak a félhomályos Rengeteg halktalanul terült el.
Lassacskán elgondolkodóba estél: meg kell fogadnod Hajnalcsillám tanácsát, hogy elmenj ahhoz a Verdomo-nak nevezett alikornishoz, viszont még félsz az üldözőidtől, akik lehet, hogy most megbújva várnak saját jelükre, hogy elkaphassanak.
"Remélem ezek nem akarnak bejutni ide..." gondoltad magadban, majd megköszörülve a torkodat elhatároztad magad. Most a lehető legjobb, hogy ebben a dzsungelben patáidra bízod magad, hogy eltájékozódj, merre is kell, hogy menj, hogy beteljesítsed barátod szellemének utolsó kívánságát.
"See, this is why I don't have friends! All they ever do is run around screaming causing problems for everyone until someone tries to kill them. Friends are like weeds that scream."
- Freeman's Mind; Episode 47.
0

#285 Felhasználó nem aktív   Klenon 

 • Hű tag
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 302
 • Csatlakozott: 05-január 12

Elküldve: 16 augusztus 2014 - 01:38

Klenon:

Örültem neki, hogy Szépmező velünk tarthatott, viszont... hogy Eszpera a város kormányzójának a lánya. Bevallom, ez igencsak meglepett. Nem mintha ez bármit is változtatna azon a pozitív összképen, amit eddig gondoltam róla, de...
Na mindegy, most az a lényeg, hogy közeledünk a hadvezér felé, akitől talán kapunk válaszokat. Csakhogy akkor megjelenik ez az Atlasz nevezetű, aki mindenfélét mond rólunk. A felét alig értem annak, amiket szóvá tesz, mikor Eszpera-val beszél. Mintha harcolni akarna, pedig most erre van szükségünk a legkevésbé.
– Te ismered őt? – kérdezem alig halhatóan Szépmező-től.

OFF – párbeszéd kezdeményezése Szépmező Szárnyával. – OFF
0

#286 Felhasználó nem aktív   GeN.Garus 

 • Draconian Executor
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.939
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Drakonian

Elküldve: 22 augusztus 2014 - 02:09

Solar Flyheart

Meghallgatom a szavait, de mielőtt folytathatná válaszolok is

-Te megtettél minden tőled telhetőt. Ezt nem hányhatják a szemedre. Nem tudom ki ez a Snaktland de semmi oka nem lehet arra hogy emiatt leszidjon.

"Mármint félre ne tessék ezt érteni, de pont egy földipóni csődőr és egy pegazus kanca tudott kimenteni onnét!"

-Igen mi mentettük meg, hisz ezt tette volna mindenki hisz ez volt a helyes. Ha nem mentünk meg te is odavesztél volna.

Közben közelebb is sétálok

-Tudom milyen érzés elveszteni egy barátot. Én is... átéltem nem is olyan régen. tudom hogy pokolian fájdalmas de... emiatt a világ nem fog megállni. és ha akarjuk ha nem tovább fogunk haladni. én nem leszidni jöttelek hanem hogy ne legyél ebben a nehéz időben egyedül

Mondandómat egy kedves mosollyal zárom le
indörökké Equestria! Mindörökké Őfelsége Luna!!

SPARTA!

Spoiler

kép
0

#287 Felhasználó nem aktív   Terra 

 • Lemonwater
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Csikó
 • Hozzászólás: 2.364
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:You can't even imagine.

Elküldve: 15 szeptember 2014 - 08:36

Terra:

Mikor először idekerültem, még féltem. Most már inkább kíváncsi vagyok. Végére akarok járni ennek az egésznek. Eddig pár apró információn kívül, amit Twilight szelleme mondott nekem, illetve néhány történelmi részleten kívül semmit sem tudok. Twilight azt mondta, Meg kellene keresnem Cadence hercegnőt. Állítólag ő tudja mit kellene tenni. Bár ez igen nehéz, ez már nem az a világ, ahol én éltem. Itt nem ismerek semmit. De talán most majd világossá válik pár dolog. Végre valaki ezen a helyen, aki érti a nyelvünket. Persze még mindig abszurd a szituáció. Egy rég kihalt népcsoport katonái kísérnek az uralkodójukhoz.. Óvatosnak kell lennem...
kép
0

#288 Felhasználó nem aktív   GeN.Garus 

 • Draconian Executor
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.939
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Drakonian

Elküldve: 11 június 2015 - 08:48

Szóval hölgyek urak. Mivel mutatkozik igény egy réges régen félbemaradt rp, az Equestria AC 300.000-nek az újrakezdésére, Így örömmel jelentem be, Egy a Falling hagyatékaként lévő sztori valamelyest új köntösben, de kidolgozás alá kerül. A kezdés, hogy mikor esedékes, még nem tudom, függvénye annak hogy haladok vele illetve időm és energiám mennyire engedi. Nem szándékszom túlnehezített és túlságosan "komoly" történetet összehozni, mivel a kapacitásom így is limitált. De azért remélhetőleg elég szórakoztatóra sikerül. Tekintve hogy rég nem vezettem komolyabb szerepjátékot.

De ami a legfontosabb az egész kaland és a játékosok szemszögéből, azok pár egyszerű alapszabály amely mindenki számára érthető, világos és egyszerű lesz.

A harcrendszer nem különbözik az eddigiektől, kockadobás fog dönteni az események kimenetelére. Módosítók természetesen általában vannak, de roppant fontos hogy minden játékos figyelmesen olvassa el és reagáljon a cselekményekre, mert ha elfelejt bizonyos cselekvéseket leírni, pl: "mielőtt rálövök, nagyon alaposan körbenézek"-et jelezni, vagy csak annyit ír hogy "körbenézek a lövés előtt" ezek mind beleszámítanak azon módositókba ami befolyásolja a dobás hatását.

Újabb igen fontos kritérium, az aktivitás, és a kommunikáció. Ha valaki nem tud írni, körzárás előtt legalább 1 nappal szólnia kell. mert így esetleg még tudom korrigálni a történéseket. körzárás olyan 2-3 naponta, ha valamiért csúszik akkor előre szólok. ellenben minden játékosnak 2-3 napja van reagálni. amennyiben ez elmarad, úgy a karakter NPC-vé válik arra a körre.

3 körös inaktivitás után a karakter kivezetésre kerül a történésekből. Nem kell megijedni, ez természetesen szituációtól függetlenül,a karaktereket nem gyilkoltatom le önkényesen. amennyiben Inaktívvá válik a karakter, akkor ha épp harci szituációban volt felfüggesztetik ( azaz nem cselekszik és nem is támadják) majd a harc végeztével kiírásra kerül a csapatból. Természetesen ha a játékos visszaér és folytatni kívánja akkor ez megengedett 1 alkalommal. ha másodjára is inaktívvá válik, ugyanígy történik a menet, azonban már nem térhet vissza a csapat kereteibe és a történésekbe. Előfordulhat hogy a karakter "elhalálozik" ha kritikus hibát vét. és az a karakter végét jelenti. Szóval mindenki óvatosan megfontoltan.

Mivel Klenon és terra
biztos játékosok, még 1 vagy 2 játékost szívesen várok köreinkbe, azonban jelzem, még ha "lightosabb" is lesz maga az egész játék tapasztalatlan, kezdő játékosok nagyon jól gondolják meg a jelentkezést, mert én tanácsokat adni ill kitanítani az újoncot nem fogom, mert se kapacitásom sem türelmem hozzá. A jelentkezési lehetőség nyitva áll, nem sorrend alapján zajlik. a jelentkezők számától függően kisorsolásra kerül az a 2 szerencsés aki bekerül játékosként. Fix határidőt egyenlőre nem adok mivel nem tudom mikorra lesz szalonképes állapotba a dolog, így azt majd később jelzem. annyit elárulok hogy hűen az eredetihez, itt is Vereor a félelem hercegnője lesz az aki megkeseríti kalandoraink életét.
indörökké Equestria! Mindörökké Őfelsége Luna!!

SPARTA!

Spoiler

kép
1

Téma megosztása:


 • (15 Oldal)
 • +
 • « Első
 • 13
 • 14
 • 15


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó