Hunbrony Fórum: OFF: Meghasadt Hold, kihunyó Nap - Hunbrony Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Welcome to our forums

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It is also quick and totally free.
 • (17 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »

OFF: Meghasadt Hold, kihunyó Nap ...avagy a Diszharmónia erői is működésbe lépnek...

#1 Guest_Hullócsillag_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 08:14

Kalandorok, újfent üdvözletem!

Mivel nagyon ráérek Mivel kicsit rosszalkodni támadt kedvem, így indítok egy párhuzamos RPt (amennyiben igény lesz rá); DE! Ezúttal a Sötét Oldal képviseletében (én vagyok az apád, Luke!). A játékosoknak képeseknek kell lenniük indokolt lépéseket tenni (értsd: céltalan kegyetlenkedés kerülendő) a Diszharmónia Elemeinek képviseletében.

A játékhoz 6, ismétlem HAT karaktert kérek (se többet, se kevesebbet); mégpedig 2-2-2-t a három alapfajból (nincs keveredés, nincs alku). Tehát pl. ha két pegazust már lefoglaltak, utána arra a fajra már nem lehet jelentkezni.
A karakterhez kérek:
- nevet
- külső leírást
- cukijegyet
- belső leírást
- RÖVID háttértörténetet
- jelenlegi tartózkodási helyet/lakóhelyet
- választott Diszharmónia Elemet (bővebben alant)

Választható Diszharmónia Elemek:
- Harag
- Téboly
- Hazugság
- Félelem
- Önzőség
- Fekete Varázslat

Értelemszerűen minden DE csak egyszer választható. Lehetőségek szerint igyekezzetek majd a DE-nek megfelelően viselkedni. (megjegyzés a Félelem Eleméhez, hátha nem lenne egyértelmű kapitány: nem a játékos fél, hanem ő kelt félelmet másokban; de az az elem, hogy Félelemkeltés, hülyén hangzana)

Még egy kritérium: magyar. Értsd: magyar nevek, magyar települések, magyar fogalmak. Ebből sem engedek, sry.

Veterán játékosok előnyben.

Nos? Készen álltok?:)
0

#2 Felhasználó nem aktív   Gabe 

 • Overwatch
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 403
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Source Code

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 12:31

Hmmm.... Let's do some Chaos, shall we? :D
Ha bármilyen probléma lenne ezzel, akkor átírom...

Faja: föld póni
Név: Sávos
Külső leírás: Nagy termetű csődőr, barnás szőrzet. Feji sörénye és farki sörénye szürkés-fekete sávozású. Szája környékén nem nőtt ki a szőr. Szeme színe zöldes árnyalatú, nagymacskákhoz hasonló. Testén, több helyen fellelhetőek különféle sérülések. Hasadt paták, torz fogazat.
Belső leírás: Elállatiasodott, tébolyodott magatartásformák, kiélesedett ösztönök, kiváló látás, hallás, szaglás. Ellenfeleinek nem kegyelmez, csak bizonyos szívességek ellenében. Magányos vadász, barátok nem érdeklik, viszont csapatban egy ideig képes az együttműködésre, ha úgy hozza a sors.
Diszharmónia Elem: Téboly
Cukijegy: egy furcsa fehér szimbólum.
Előtörténet: Hajdanán átlagos póni volt, viszont egy átlagos éjszakán az Elvadult Rengetegben menetelve véletlenül elátkozott helyre tévedt.
Az ott élő renegát unikornisok a betolakodóra kínzó, halált hozó átkot szórtak, hogy véletlenül se tudjon visszatérnie erre a rejtett helyre. Nem halt meg, viszont az átok felemésztette lelkét, és az ép elméjét, testén pedig átalakulás jelei lettek észrevehetőek. Próbált segítséget találni, ám senki nem tudott gyógymódot a kórra.
Évtizedek teltek el az óta. Az átoknak köszönhetően nem öregszik, viszont elállatiasodott, mindenevővé térve át. Az őrület növekedésével nevét folyamatosan elfelejti, csak nagy ritkán emlékszik igaz énjére. Most is a rengetegben él, várva a következő áldozatát...
Jelenlegi tartózkodási hely: Az Elvadult Rengeteg mélye, ahová csak ritkán járnak az épeszű lények.

Gyors PonyCreatoros kép, mint gyorsabb értelmezése a külső leírásomnak:Csatolt fájl  Sávos(Átkozott).jpg (44,49K)
Letöltések:: 24

[Igen, ez Sávos komorabb változata, bár szokásosan átalakítottam a jobb emészthetőség kedvéért...]
"See, this is why I don't have friends! All they ever do is run around screaming causing problems for everyone until someone tries to kill them. Friends are like weeds that scream."
- Freeman's Mind; Episode 47.
0

#3 Guest_Hullócsillag_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 12:50

YEAH! ^^
0

#4 Felhasználó nem aktív   Bluedrake Miller 

 • Kormányzó
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 780
 • Csatlakozott: 02-január 12
 • Location:Szentistván

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 02:07

Kicsit átírom magam.

Név: Szépmező Szárnya
Faj: unicorn, csődör
Külső leírás: Fekete sörény, tengerkék bőrszín, kobaltkék szem. Szemüveget visel. Jobb szeménél hosszú sebhely fut végig, valamint testén van még néhány sebhely(harapásnyom; kard, ill. egyéb vágó és szúró eszköz okozta sebek).
Diszharmónia elem: Félelem


MOST IS DOLGOZOM, EZ NEM VÉGLEGES!!!!
Cukijegy: Gyűrűs bolygó,egy holddal. Mindkettő sarló alakú.

Belegondolva, mégse most írom, de határozottan jelentkezem ide is. Előbb beszélgetni szeretnék Fallinggal a történetről, természetesen privátban.
Már ha nem gond. Facebook vagy E-Mail?
"Amint a nap a horizont mögé bukott, és kigyúltak az első csillagok, eszébe jutottak az interjúk, amelyeket a balvégzetű Columbia legénységével rögzített. Lelki szemei előtt még mindig látta ragyogó, reményteli arcukat, emlékezett szellemiségükre és mosolyukra [...] Ahogy most a lemenő nap által narancssárgára és rózsaszínre festett felhőket nézte, újra meggyászolta azokat a bátor lelkeket, akik örökre eltávoztak az emberi világból.
A sűrűsödő homályba meredve, keserű gondolatai egyszeriben átadták helyüket valami másnak. Mintha nagy súlyt emeltek volna le a melléről. Lélegzetért kapott, és a levegő hihetetlenül édesen töltötte meg a tüdejét. Az érzés abban a pillanatban kitörülhetetlenül egybekapcsolódott benne a felhők szépségével.
[...] Nagy teher alól szabadult fel, amit addig öntudatlanul cipelt egész életében. És megértette.
Ötven-egynéhány évének valamennyi fájdalma, a félreértések, a sértődöttségek, mellőzöttségek, csalódások, az élet apró, mindennapos haláltusái most egyszeriben elszálltak. Helyükre pedig a megbocsátás mindent elborító érzése telepedett, úgy saját maga, mint embertársai iránt. Szeretet töltötte el minden és mindenki felé.
[...] Mielőtt egyáltalán rájöhetett volna, mit csinál, azon kapta magát, hogy sírdogálni kezd a tornác kis tóra néző hintaágyán ülve, szipog, és úgy itatja az egereket, ahogy tízéves kora óta soha."

James Stoddard: Csillag-vezére hányt-vetett hajóknak (részlet)
0

#5 Felhasználó nem aktív   SierraSix 

 • Amatőr Profi és Elementáli Sajt
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 214
 • Csatlakozott: 07-július 12
 • Location:Mögötted

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 03:02

Üzenet megtekintéseIdézés: Bluedrake Miller - Dátum: 09 augusztus 2012 - 02:07

Diszharmónia elem: Félelem


...és sikeres lacafacázás után elúszott a hal.De majd legközelebb. ^^

-----------------------
A B-terv ala Feketemágia eleme megsemmisült egy kő-papír-olló párbajban.Thorin karija lett a Fekete Mágia eleme.

Van ez így...de most jön a C-terv...
Sok ötletem van,de más kérdés hogy működnek-e.

Praise the Sun! - Solaire of Astora
0

#6 Felhasználó nem aktív   Thorin 

 • Kritikus
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 661
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Wrong side of the 4th wall

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 03:07

Név: Fogyó Fény

Külső leírás: Piszkosszürke bundájú, átlagos testalkattal megvert egyszarvú csődör. Egyenes, rövid sörénye és szakálla hófehér, szemei vörösen fénylenek, akárha albínó volna, de a farka egyértelművé teszi, nem ez a helyzet. Hosszú, kissé zilált farka tövénél bundájával egyező színű, mely fokozatosan sötétedik, a végére már szénfekete, mely élesen elüt bundájától és egész megjelenésétől.

Cukijegy: Egy fehér korong, mely egy sötétebb árnyalatú sarlóalak mellett terül el. Nappal a fogyó holdat láthatja benne mindenki, este vagy sötétben viszont elsőre a napkorong elé lassan kúszó holdat véli mindenki felfedezni. Mindez persze alig több fényjátéknál.

Belső leírás: Határozott, gyorsan dönteni képes jellem, akinek megvan a véleménye mindenről és ezt általában ki is mondja. Elsőre talán jó vezetőnek vélnék, de ennél kevés dolog állhatna távolabb. Másokat eszköznek tekinti csupán, akik hasznosak, ezért magához közel tartja őket, ha tudja, viszont azonnal eldobja és felhasználja, ha szüksége így kívánja.

Ha lehetősége van rá, akkor könnyen lesz könyörtelen és kegyetlen, de csupán a felesleges személyekkel vagy lényekkel szemben.

Háttértörténet: Mint oly sok canterloti vágtaszegi egyszarvú, kik régi és önmagát nemesnek gondoló család sarjai, gondtalan és kellemes gyerekkorral büszkélkedhetett. Az egyik legjelesebb iskolába került szülei segítségével és saját tehetségével, ahol alaposan megismerhette a mágia és a tudományok világát. Bár számos társa örömmel vette volna, ha olyan sikeres lehet a varázslás terén, mint ő, maga mégsem érezte így, hiszen mindig akadtak nála jobbak, sohasem lehetett semmiben sem az első. Számára nem tűnt fel, és tanárai előtt is valahogy elsikkadt, hogy szinte minden téren a második volt viszont, vagy legalábbis a legjobbak közt teljesített, ami igencsak kiemelkedő képességnek mondható.

Ennek tudható be a titkos és nem pici pónik számára való tudás felé tett korai lépései, aminek hamar eredménye is lett, eltanácsolták az iskolából. Ekkorra már nem mondhatott le az egyetlen területről viszont, amiben legjobb lehetne, hiszen nincs vetélytársa.

Azóta is gyűjti minden elérhető forrásból a titkos és napot nemigen látott tekercsek sokaságát, hogy képességeit kiegészítse.

Lakóhely: Egy magányos épület Vágtaszeg és Pónifalva közt félúton, mely szállásként és régiségkereskedésként szolgál. Innen végzi gyanús és sötét üzelmeit, vagy éppen bocsátja áruba mágikus tudását, ha megszorul.

Diszharmónia Elem: Fekete Varázslat (vagy Sötét/Fekete Mágia, ha nem gond)


(Ehh, látom, lesznek itt gondok...)
0

#7 Felhasználó nem aktív   SierraSix 

 • Amatőr Profi és Elementáli Sajt
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 214
 • Csatlakozott: 07-július 12
 • Location:Mögötted

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 03:17

Üzenet megtekintéseIdézés: Thorin - Dátum: 09 augusztus 2012 - 03:07

(Ehh, látom, lesznek itt gondok...)


...kő-papír-olló?
Sok ötletem van,de más kérdés hogy működnek-e.

Praise the Sun! - Solaire of Astora
0

#8 Guest_Hullócsillag_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 03:40

Hát döntsétek el, mert csak egy maradhat, és az a Hegylakó.:)
0

#9 Felhasználó nem aktív   Thorin 

 • Kritikus
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 661
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Wrong side of the 4th wall

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 03:51

Üzenet megtekintéseIdézés: SierraSix - Dátum: 09 augusztus 2012 - 03:17

...kő-papír-olló?


Ok, küldjünk akkor egy-egy üzenetet Falling-nak.

(későbbre pedig áttérhetünk a pata-szárny-szarv változatra: A pata elől elreppen a szárnyaival a pegazus, a szárnyakat elporlasztja szarvával az unikornis, míg a patával eltöri a szarvat a földi póni; persze lehetne kevésbé drasztikus megoldásokat i írni, de ez a grimdark rpg)
0

#10 Felhasználó nem aktív   SierraSix 

 • Amatőr Profi és Elementáli Sajt
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 214
 • Csatlakozott: 07-július 12
 • Location:Mögötted

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 04:02

Üzenet megtekintéseIdézés: Thorin - Dátum: 09 augusztus 2012 - 03:51

Ok, küldjünk akkor egy-egy üzenetet Falling-nak.


...valami oknál nem engedi,hogy itt küldjek neki üzenetet,ezért,ha nem gond,Facebook-on elküldöm.
Sok ötletem van,de más kérdés hogy működnek-e.

Praise the Sun! - Solaire of Astora
0

#11 Guest_Hullócsillag_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 04:06

Sierra lő kő, Thorin papír, a papír omnomnom kő.:)

Sierra, sry, más Elemet kell válassz.:)
0

#12 Felhasználó nem aktív   Kövesember 

 • Livin' the Dream
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 1.948
 • Csatlakozott: 17-január 12
 • Location:interwebs

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 04:08

Na erre most én is jelentkeznék :)

Név: Rúnakő
Faj: földpóni
Diszharmoni Eleme: Önzés
Lakhely: Az Elvadult Rengeteg mélye

Külső leírás:
magas, viszonylag erős testalkatú csődőr, sötét szürke szörszín, barna szörény, szembogár nélkül sötét szürke szem, arcán kecskeszakál és szinte sosem lehervadó sötét vigyor, kép(majd később)
Cukijegy:egy ősi rúna képe

Belső leírás:
- szinte mindenkivel szemben távolságtartó és számító
- de ha szüksége van valakinek a szolgálatára akkor amíg a feladat el nincs végezve, addig remek szövetséges
- mindig saját célja elérése az első számára
- általában komor és csendes, csak akkor szólal még ha nagyon szükséges
- minden tettét legalább kétszer át gondolja , ezért néha nehezen jut elhatározásra
- bármilyen helyzetben képes nyugodt maradni, kivéve ha hosszú ideje nem " táplálkozott ", olyankor nagyon ingerlékeny és kiszámíthatatlanná válik a viselkedése

Háttértörténet:
Múltjára már nem nagyon emlékszik, csak részletekre és ami meg maradt azt nem szereti felhántorgatni. Vágtaszegen földpóniként született, élt és dolgozott, mint könyvtáros és mágiatörténész. Egész életében szidta a sorsot,hogy nem unikornisnak született, mindennél jobban vágyta a mágiát, ezért a Vágtaszegi könyvtár tiltott okkult tudományokkal foglalkozó archívuma felé fordult amit fedezték a tevékenységét ki is rúgtak addigi állásából. Mielőtt elbocsátották volna rálelt egy évszázadok óta elfeledett és betiltott tanra, a rúnamágiára, amivel mágikus erők kerülhetnek birtokába.
Elég tudást sikerült magába szívnia így végül ki akarta próbálni a gyakorlatban is az ősi kövek hosszú ideje elzárt energiajának előhívását, amivel reményei szerint földpóni létére megszeldítheti az oly vágyott mágiát. Ezért bejárta egész Equestriát, több ősi rom rúnáival is próbálkozott, de mindegyikkel kudarcot vallott, mígnem, az szülővárosa eldugott kazamatáiba jutott és az ott talált rúna reagált végre sóvárgó lelkének hívására. Miután aktiáalodot aszürke vésetekkel borított kő, általa mennyiségű, nem várt energia fedte fel magát. Az addig bezárt, kontrolálatlan sötét mágia elszabadult és bekebelezte régi énjét. Ennek eredménye a mostani állapota. Mire visszatért a felszínre több napi bolyongas után, a szelleme megtört és egész testét átjárta a megidézett gonosz érő.
Miután kijutott a szabadba azonnal berohant a legközelebbi sikátorba, és ott egy pocalya víztükrén látta meg új valóját. Teste megváltozott, érezte erősebb és gyorsabb lett. Eredeti színei sötétebb tónusba tolodtak, szembogara eltűnt. Legnagyobb örömére elérte célját, végre tudta érezni és irányítani a mágiát.
Első próbálkozása egy apró kő felemelése volt amit varázslattal sikerült fél percig maga előtt lebegtetnie, majd elfogyott az ereje a kavics is leesett. Ezután olyan szűnni nem akaró mágia utáni éhség kezdte el gyötri ami szinte az őrületes kergette. Ennek a vágynak a csillapítására véletlenül jött rá. Ott állt a sikátorban, majd közeledő hangokat hallott és amikor felnézett rátalált első áldozataira, két arra járó unikornis palotaőrre. Pupilla nélküli szeme feketén felvillant és két őr eszméletlenül esett össze. Mindkettőtől elvette az összes mágikus erejüket agyának egyetlen ösztönszerű gondolatával. Ezután arra eszmélt, hogy újra eltölti az évek óta vágyott érő. Megtört elméje pedig még többet akart. Majd az első áldozatokat még legalább egytucat újabb követtett, mindegyik egyszarvú volt. Mindegyikük életben maradt csak nagyon gyengültek. Mire sikerül nyomára bukkanni és elfogni varázs ereje már egy egyszerű unikorniséval vetekedett. Megpróbálták kigyógyítani az állapotából, de nem sikerült.
A hercegnők végül nem tehettek mást mint száműzzék az Elvadult Rengetegbe ahol azóta is bolyong újabb áldozatokat keresve. Közben megtanulta a környezet mágiájának felhasználásával csillapítani a pillanatnyi éhségétsét. A magányban töltött évek alatt tökélyre sikerült csiszolni képességét, amivel minden csepp mágiát ki tud sajtolni áldozatából, legyen akármilyen fajú póni. Földpóni létére most már a legnagyobb mágus akár lenni, amit szerinte mások mágikus erejének elvéte a legmegfelelőbb eszköz erre.
kép
0

#13 Felhasználó nem aktív   Bluedrake Miller 

 • Kormányzó
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Őstagok
 • Hozzászólás: 780
 • Csatlakozott: 02-január 12
 • Location:Szentistván

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 04:21

Ne haragudj Falling, de mikor érsz ma rá?
"Amint a nap a horizont mögé bukott, és kigyúltak az első csillagok, eszébe jutottak az interjúk, amelyeket a balvégzetű Columbia legénységével rögzített. Lelki szemei előtt még mindig látta ragyogó, reményteli arcukat, emlékezett szellemiségükre és mosolyukra [...] Ahogy most a lemenő nap által narancssárgára és rózsaszínre festett felhőket nézte, újra meggyászolta azokat a bátor lelkeket, akik örökre eltávoztak az emberi világból.
A sűrűsödő homályba meredve, keserű gondolatai egyszeriben átadták helyüket valami másnak. Mintha nagy súlyt emeltek volna le a melléről. Lélegzetért kapott, és a levegő hihetetlenül édesen töltötte meg a tüdejét. Az érzés abban a pillanatban kitörülhetetlenül egybekapcsolódott benne a felhők szépségével.
[...] Nagy teher alól szabadult fel, amit addig öntudatlanul cipelt egész életében. És megértette.
Ötven-egynéhány évének valamennyi fájdalma, a félreértések, a sértődöttségek, mellőzöttségek, csalódások, az élet apró, mindennapos haláltusái most egyszeriben elszálltak. Helyükre pedig a megbocsátás mindent elborító érzése telepedett, úgy saját maga, mint embertársai iránt. Szeretet töltötte el minden és mindenki felé.
[...] Mielőtt egyáltalán rájöhetett volna, mit csinál, azon kapta magát, hogy sírdogálni kezd a tornác kis tóra néző hintaágyán ülve, szipog, és úgy itatja az egereket, ahogy tízéves kora óta soha."

James Stoddard: Csillag-vezére hányt-vetett hajóknak (részlet)
0

#14 Felhasználó nem aktív   Terra 

 • Lemonwater
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Csikó
 • Hozzászólás: 2.361
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:You can't even imagine.

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 04:51

Én is jelentkeznék.

mindjárt összedobom a karakterem. :)

Sötét elem: Harag
kép
0

#15 Felhasználó nem aktív   SierraSix 

 • Amatőr Profi és Elementáli Sajt
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 214
 • Csatlakozott: 07-július 12
 • Location:Mögötted

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 04:58

...eh,kész csoda hogy van C-tervem...
---FRISSÍTVE: mostmár teljes a külső leírás.

-Név: Piromén
-Külső Leírás: 18 év körüli sötétvöröses-barna szőrű pegazuscsődör lángszín kakastaraj-sörénnyel és farokkal.Szeme parázs-vörös.Közepes testméretű,átlagosan erős,és fürge.
-Cukijegy: Egy kört író tűzlabda.
-Belső Leírás: Nehezen jön ki más pónikkal,inkább a magányt kedveli,de aki a barátja lett,azzal jóban van.Könnyen kijön a sodrából,ami miatt többször is harcba került.Képes megvédeni magát,de ha elveszíti a hidegvérét,akkor a támadót könnyűszerrel megölheti.A félelmet nem ismeri.Ha teheti,a tűzzel játszik,és élvezi eme veszélyes elemmel történő mutatványbemutatásokat.Gyűlöli,ha gyanúsítgatják egy általa meg nem tett miatt.Ami neki nem tetszik,azt megkérdőjelezi.
-Háttértörténet: Fenyőfalván lakott,és barátságban állt egy felcserpónival a közeli őrségből.Egyszer viszont véletlenül vitába elegyedett egy földipónival,aki feldühösítette.A veszekedésnek egy félrelökött gyertya és a Városháza leégésével fejeződött be.Barátja ajánlására (aki remélte,hogy megtanulja irányítani a dühét) elment világot látni,hátha nyugalomra lel...de ez nehezére esik.
Unikornis barátnőjétől,még az incidens elött kapott egy öngyújtó szerkezetet,amivel játszani szokott.Sajnos ő is életét vesztette,így ezt a kis eszközt mindig magával hordja emlékül.
-Jelenlegi Tartózkodási Hely: Pónifalva
-Diszharmónia Eleme: Harag

...ha nem megfelelő,akkor változtatok rajta.

Üzenet megtekintéseIdézés: Terra - Dátum: 09 augusztus 2012 - 04:51

Én is jelentkeznék.mindjárt összedobom a karakterem. :)Sötét elem: Harag


...aff.Akkor ez megint kő-papír-olló esélyes? O.o
Sok ötletem van,de más kérdés hogy működnek-e.

Praise the Sun! - Solaire of Astora
0

#16 Felhasználó nem aktív   Thorin 

 • Kritikus
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 661
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:Wrong side of the 4th wall

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 05:05

Mivel megvan a hat jelentkező, így hacsak a két fenti játékos valamelyiket nem lép vissza végleg, további helyre ne jelentkezzetek.

(Sorry SierraSix)
0

#17 Felhasználó nem aktív   SierraSix 

 • Amatőr Profi és Elementáli Sajt
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 214
 • Csatlakozott: 07-július 12
 • Location:Mögötted

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 05:09

Üzenet megtekintéseIdézés: Thorin - Dátum: 09 augusztus 2012 - 05:05

Mivel megvan a hat jelentkező, így hacsak a két fenti játékos valamelyiket nem lép vissza végleg, további helyre ne jelentkezzetek.(Sorry SierraSix)


...ekkora pechem is csak nekem lehet.

Hát,ha Terra nem akar kő-papír-ollózni,akkor erről a partiról leköszönök.
Ellenkező esetben majd kiderül. :(
Sok ötletem van,de más kérdés hogy működnek-e.

Praise the Sun! - Solaire of Astora
0

#18 Guest_Hullócsillag_*

 • Csoport: Vendég

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 05:10

Remekséges, gyorsan alakot öltött a dolog, még páran csiszolgatnak, de ahogy látom, megvan a banda.:)

Sierra, ne ollóz, fogadd el a kimaradt hatodikat, vagy nemtom, rendezzétek le.XD

Szépmező: én ráérek, de mire?
0

#19 Felhasználó nem aktív   SierraSix 

 • Amatőr Profi és Elementáli Sajt
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Tagok
 • Hozzászólás: 214
 • Csatlakozott: 07-július 12
 • Location:Mögötted

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 05:12

Üzenet megtekintéseIdézés: Hullócsillag - Dátum: 09 augusztus 2012 - 05:10

Sierra, ne ollóz, fogadd el a kimaradt hatodikat, vagy nemtom, rendezzétek le.XD


Ez már Terrától függ. :/

De azért zsinórba lemaradni háromszor is...ezt le kell vésnem valami rekordkönyvbe. O.o
Sok ötletem van,de más kérdés hogy működnek-e.

Praise the Sun! - Solaire of Astora
0

#20 Felhasználó nem aktív   Terra 

 • Lemonwater
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Csikó
 • Hozzászólás: 2.361
 • Csatlakozott: 20-december 11
 • Location:You can't even imagine.

Elküldve: 09 augusztus 2012 - 05:19

legyen a tied a harag, de csak azért hogy majd megbízz bennem :P
kép
0

Téma megosztása:


 • (17 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »


Gyors Válasz

  

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó